Aktywne Wpisy
WykopX +316
Pan @berito - autor #aferaczkoladowa zrobił rozdajo na 10 przekrojonych czekolad. Wpis mimo kilku tysięcy plusów został usunięty, a tu jest dowód, że akcja się odbyła:
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
MG78 +915
Dziś zamykam przedsprzedaż mojej książki Zrozumieć Ramen, z tej okazji rozdajo.
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się
Na Showmax widziałem tylko mini serial...
@ks2m: Kruczki prawne i niedoróbki prawne mnie średnio interesują. CDA to piractwo i paserstwo.
@ks2m: Nie dotykam takich smrodów. Dokładnie tak samo, jak np. nie kupuję kradzionego sprzętu, czy samochodów. Już samo to, że ich serwis sam się nie broni, tylko potrzebuje takich "adwokatów" jak ty, pokazuje z czym mamy do czynienia.
Stwierdzenie "jest legalne" to tylko wymówka intelektualna, rodzaj mechanizmu obronnego, który ma ci usprawiedliwiać parszywe postępowanie.
Rób co chcesz - ja
Komentarz usunięty przez autora
@mr_arus: Paserem jest tutaj CDA, bo zarabia pieniądze wykorzystując cudzą własność do zwiększenia popularności serwisu (dlatego zresztą nie ściągają tego typu materiałów - to napędza ruch). To raz.
Prawo nie tyle na to zezwala, co nie zabrania, bo jest kulawe i dziurawe. I
@ks2m: No to spróbuj się nad tym zastanowić. Nie będę z tobą więcej dyskutował. Mierzi mnie, kiedy ludzie nadużywają tego całego "XD". Mam wrażenie że dyskutuję ze smarkiem na którego szkoda mojego czasu.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@ks2m: Wiesz dlaczego im bardziej zamożne społeczeństwo, tym mniej dziwek które z niego wychodzą? Bo jest to zajęcie parszywe. I nikt nie robi tego "dla przyjemności". Podobnie jest z piractwem - w zamożnych społeczeństwach jest coraz mniejsze, bo to parszywe.
Jakiekolwiek masz powód do tego, że zostajesz prostytutką, nie zmienia on faktu, że jest to złe.
Dlatego porównałem te dwie
Mylisz legalność z moralnością czy pewnego rodzaju etyka (bo pod tym względem rzeczywiście można mieć wątpliwości).
:)