Wpis z mikrobloga

"Dobra, napiszę jakiś wpis o Ozdobie, nie mam mózgu ani kreatywności, więc napiszę coś niemal identycznego jak te sto wpisów, które dzisiaj czytałem, ludzie będą się śmiać, wreszcie ktoś mnie doceni, może nawet jakiś różowy pasek da plusika, a to przecież prawie tak, jakbym jom wyruchał".
Pół godziny później:
"Zobaczmy, ile plusików dostałem... ooojaaaa, trzy plusy!!! MAMA! Nie musicie mnie już wysyłać do psychologa! Znalazłem trzech kolegów! Nie, tym razem to som prawdziwi ludzie, nie tacy jak Diego i Milten! Nie, mamo, nie zejdę teraz na obiad, muszę napisać na tagu, jaki Ozdoba jest gupi, a potem oglądać jego lajwa przez dwie godziny!"
Pozdrawiam Was wszystkich( ͡° ͜ʖ ͡°) nie zapomnijcie napisać, że OZDOBA i IDIOTA mają tyle samo liter. Pżypadeg??!! NIE SONDZE!
#danielmagical
#ozdoba
#polskiyoutube
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Takjakos2012: Oj tam oj tam, nie ma FASa to trzeba z kogoś cisnąć. Nawet jak to bawi 5 osób. Na plusy to chyba każdy ma wylane, zwłaszcza, że czasem drobnym maczkiem jest ukryte zuoto, nawet od kumatych zielonek.
  • Odpowiedz
@Takjakos2012: Wiesz co jest najzabawniejsze w tym wszystkim? Ty. Ludzie cisną z debilizmu baitującego Ozdoby, bawią się i poprawiają sobie na tagu humor i żywot na którym obecnie nie ma żadnych dymów, poza ułomkiem PO i edofilem poznańskim. Ale potem zjawiasz sie ty, w zapierdziałych cottonworldach który ma tak ciulowe życie że d--------a się do ludzi "bo tak". Nie dostań tylko ataku paniki czytając to, kuracyjko.
  • Odpowiedz
@Darth_Menelious: Ale ja nie mam nic przeciwko śmieszkowaniu z tego tematu. Po prostu jeśli pojawia się jakiś zabawny wpis, to zaraz inni piszą coś niemal identycznego. Dobre memy czy żarty sam plusowałem( ͡° ͜ʖ ͡°) strasznie się uniosłeś, mordo( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Darth_Menelious: Chyba nie załapałeś, z czego się śmiałem w moim wpisie( ͡° ͜ʖ ͡°) z tych, którzy wykorzystują jeden szablon do robienia wpisów. Dobre, zabawne memy i wpisy szanuję - powtarzanie tego co samego setny raz już nie.
  • Odpowiedz