Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki
Co byście zrobili na moim miejscu? Jestem z moim facetem od kilku lat (z tego pomieszkujemy razem od dwóch). Kiedy go poznałam, miałam totalną depresję i było mi wszystko jedno, czy i z kim się spotykam, on był bardzo uparty i naciskał na randki, więc jakoś tak poszło. Niedawno poczułam się trochę lepiej, na tyle żeby, iść do lekarza po leki. Dzięki temu mam wrażenie, że wreszcie potrafię
#zwiazki
Co byście zrobili na moim miejscu? Jestem z moim facetem od kilku lat (z tego pomieszkujemy razem od dwóch). Kiedy go poznałam, miałam totalną depresję i było mi wszystko jedno, czy i z kim się spotykam, on był bardzo uparty i naciskał na randki, więc jakoś tak poszło. Niedawno poczułam się trochę lepiej, na tyle żeby, iść do lekarza po leki. Dzięki temu mam wrażenie, że wreszcie potrafię
Pech chciał (tak nazywamy asystentkę Miłosza), że akurat wtedy miał urodziny. No i na przyjęciu-niespodziance musiał pojawić się każdy.
Wyobrażacie sobie tych wszystkich lizusów i przydupasów, którzy śmieją się z sucharów wygłaszanych w mowie dziękczynnej i licytacji kto głębiej wlezie w dupę szefowi.
Rzygać się chciało.
No ale szefuńcio wpadł na jeszcze bardziej debilny pomysł, bo przy 10 stopniach celcjusza zdecydował się wskoczyć do basenu.
Jak dobrze zgadujecie, chmara przydupasów podchwyciła pomysł i w kilka sekund później wszyscy wierni wazeliniarze kąpali się w basenie.
Czułem fizyczne obrzydzenie do tych ludzi i zacząłem zastanawiać się nad zmianą pracy.
#suchar #storyofmylife #korposwiat