Aktywne Wpisy

Lewusx +549
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
źródło: IMG_4876
Pobierz
Teuvo +72
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
lata mijają a windows wciąż to samo g---o

źródło: comment_adPpI5scjCxx4P8AjPxwYmNTW78qbEtH.jpg
Pobierz@kosciej
@Poranekk
Humanistą jest człowiek wszechstronny zajmujący się jednocześnie przedmiotami tymi j.polski i historia jak i tymi scisłymi typu matematyka czy fizyka. Utarło się przekonanie, że humanista to ktoś, kto nie radzi sobie z przedmiotami ścisłymi, a jest dobry tylko z j.polskiego i innych przedmiotów w których wystarczy wkuć coś na pamięć i pisać wypracowania, a nie trzeba prawie wcale rozumować, myśleć. Często wlaśnie tak jest, że osoba
@Szaku69: żeby nie być głupkiem
licznik możesz zapisać jako (wielokrotność mianownika + (an+b)):
2n^2 + 3n - 1 = 2(n^2 + 5n +2) - 7n -5
To
Uczą że jak ktos wyciąga średnia z zbioru z dwoma elementami to znaczy że jest debilem.
To znaczy że masz zbiór gdzie średnia nie da Ci informacji, z racji zaburzonego rozkładu. W statystyce jest wiele miar, nie tylko średnia.