Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +90
Demonstracja antynatalistyczna się odbyła! Pozdrawiam. NIE GRAJ W RULETKĘ CZYIMŚ ŻYCIEM!
#antynatalizm
#antynatalizm
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Teraz gala FameMMA jest już rozpoznawalna na scenie "sportów" walki, jest o niej głośno, bilety wyprzedane, mnóstwo sprzedanych PPV, więc o sponsorów nie będzie trudno.
Pójdą w popularnych jupiterów typu Medusa, Isamu, Kruszwil, Nitro bo ich stać. Dodatkowo coś mówili o zagranicznych jupiterach więc i nowy target widzów. Oczywiście musi być trochę patolki więc Rafonix ma zagwarantowane miejsce, dopóki ktoś mu nie w-------i na kolejnej gali i mu się odechce.
Jak wyczerpią przez kilka kolejnych edycji różne opcje (a nie oszukujmy się, jest ich mnóstwo) i ludzie pomyślą że FameMMA się kończy to za 1,5 roku (może 2 z trybem życia Daniela) Magiczny dojdzie do sprawności i sobie o nim przypomną oferując "Rewanż stulecia" i biznes pokręci się dalej.
WG to ten "ogarnięty" więc poszedł do szpitala sprawdzić co i jak z Magicznym, bez różnicy czy ze szczerej troski, czy z potrzeby PR. Natomiast Bombel ma w------e i woli wrzucać zdjęcia z laską na insta xd
#famemma #danielmagical #rafonix #patostreamy #boxdel
@Dooominikkk1995: wzrośnie, bo a) i tak będą jupitery b) zawsze znajdzie się jakiś patus c) osoby z większą popularnością, a największe "dymy" i tak robił taki Ozdoba, Polak, Bonus, Ferrari, a nie Magiczny i Rafon
@Neaopoliti: już dzisiaj się kolejni zgłaszali i wyzywali "wrogów" do FameMMA 3 xd
@Ov4m: A po co mają go wywalać z federacji? Wystarczy żeby mu znaleźli miejsce np. w loży szyderców, a on dalej będzie im promował galę Famemma. Co jak co, ale Zwierzyński to nie jest jakiś chwilowy fame, bo o nim jest głośno już dwa lata, zarówno w internecie jak i telewizji.
Ba, nawet retransmisji z tego nie odpalę ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)