Wpis z mikrobloga

#famemma #danielmagical #rafonix

Może mi ktoś powiedzieć skąd panował ten hurra optymizm przed walką, że to Magical wygra? Z tego co czytałem to chyba 3/4 było tutaj za Magicalem. Rafonix jest zdecydowanie lepszy fizycznie, widać, że chłop nie raz w życiu walczył na ulicy, a jedyne co było atutem Magicala to jego masa.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Rafonix jest zdecydowanie lepszy fizycznie, widać, że chłop nie raz w życiu walczył na ulicy,

@Mathas: xDDDD Chyba kopiąc matkę po nogach. Nigdy go nie widziałem w UJB w Białymstoku.
  • Odpowiedz
@Domi7676: Ale k---a, no nic nie przemawiało za Magicalem, tylko jego waga była na plus. Naprawdę myśleli, że to wystarczy na Rafonixa? Przecież to dramat jest, jeszcze te kursy na Magicala...
  • Odpowiedz
@Mathas: Waga, wzrost, to że nie jarał szlugów. Co twoim zdaniem przemawiało za Rafonem?
Po tym co zobaczyłem, tylko lekko zmieniłem zdanie. Wcześniej uważałem, że Knur ma sporo większe szanse, ale teraz uważam, że gdyby nie ta noga, to właściwie szanse byłby by 50 na 50.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@marv0oo Wątpię, jak zobaczyłem Rafona wbijającego na tucznika od początku na pełnej to juz było czuć, że tucznik nie ma najmniejszych szans.
  • Odpowiedz
  • 0
@Mathas wykopki to fanboye magicala, rafon jednego z tych patusow obił i internetowi napinacze stanęli po stronie magicala, podludzie ogólnie
  • Odpowiedz