Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Stulejarstwo to jest stan umsyłu... Gdy chodziłem do gimnazjum, to miałem dwie dziewczyny. Obie mocne 8-9/10. Teraz mam 25 lat i po tych dwóch nie miałem żadnej innej dziewczyny. Nawet nigdy nie uprawiałem seksu... "Chodziłem" z nimi w tedy tylko dlatego, że to one wszystko zainicjowały, a ja w zasadzie to nie musiałem się w ogóle starać. Kilka innych dziewczyn w gimnazjum i później w liceum mówiło mi, że się we mnie "bujają/bujały". A ja co? #!$%@? stulejarski umysł i zdala od kobiet, bo potrafiałem się sam zadowolić. Dosłownie bałem się kobiet... Teraz gdy jestem na #nofap od miesiąca, to dopiero teraz czuję prawdziwe pożądanie do kobiet i mój umysł przełącza się na poszukiwanie samicy, by rozładować napięcie. Chyba odkryłem swój powód stulejarstwa... Ja #!$%@?ę... Jak ja teraz mam nadrobić te stracone 10 lat, gdy się ruchało i tworzyło związki? Wszystkie 8+/10 ruchały się już z kilkoma różnymi facetami, a teraz ja wpadnę bez doświadczenia i skończę w pięc sekund? I tak właśnie moje #!$%@? zatacza koło... Jeszcze chcę zaznaczyć, że nie piszę tego by się chwalić - w końcu piszę to anonimowo. Piszę to bo, #!$%@?, bo to mnie przytłacza, a potrafię to tylko napisać anonimowo, bo jestem strasznie zamknięty w sobie i ciężko jest mi się otworzyć w rozmowie na żywo. Ciekawi mnie bardzo opinia kobiet na ten temat. Jakie mają zdanie na temat takiego osobnika? Masz 25 lat. Czterech partnetów za sobą. Setki stosunków, a tu przychodzi taka #!$%@? i kończy w pięć sekund... Ja pierodle. Musiałem to z siebie wyrzucić.

#pytanie #zwiazki #rozowepaski #pytaniedorozowychpaskow #niebieskiepaski #seks #psychologia #niewiemjaktootagowac

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ŚwieckaLoszka: @kozaqq

Internet, Tinder itp. aplikacje, często jak ma 18 faktycznie ma trochę mniej.

Do tego w niektórych wolontariatach można spotkać nieletnich. Ale jak w tym kierunku idziesz to nie idź tam tylko i wyłącznie dla dupczenia, nie byłoby to fair dla miejsca, gdzie masz się angażować w
  • Odpowiedz