Wpis z mikrobloga

@Djelon: jest tam coś takiego jak komentarze gdzie jest rozwinięcie tematu. Owszem nadają się do latania w domu i rzadko na zew. Ale do nauki są świetne. Jak gość chce wywalić 50$ przy pierwszym podejściu do drona to nie moja sprawa. Najwyżej będzie płakał po 2 dniach że Dron utopiony w rzece albo rozdupiony na drzewie
@Multigatawny: @salvador5000: ja mam tego Visuo 809, przy ustawieniu mocy na największą, radzi sobie doskonale. Nie zauważyłem aby był jakoś szczególnie podatny na wiatr.
Na YT jest test.

Tylko uwaga bo sa rozne wersje, 0,3MP lub 720p, z utrzymywaniem wysokosci i bez.

150zł to żadna kasa.
@Djelon lepiej wziąć wersje XS809HW czy 809S? Są w podobnych cenach a z różnic to zauważyłem tylko leciutkie w wyglądzie i to że wersja S ma 2x większą baterię. Przekłada się to na nawet ok. 15-20min lotu co chyba dość mocno wyróżnia tą wersję na tle innych modeli z tego przedziału cenowego.
@amazoncamp no bez przesady, ja chcę drona dla początkujących który jednak nie jest totalnym crapem. Jestem totalnie świadom że w tym przedziale cenowym nie mam na co liczyć i to są to raczej zabawki. Na początek chciałem coś kupić do max tych 200zł żeby nie było mi szkoda jak coś się z nim stanie i do pobawienia się w przeróbki.