Aktywne Wpisy

jmuhha +38
Nigdy nie wybacze sobie, że zamiast na programistke która nie musi wstawać i pracuje z home office poszłam na lekarke, która musi jeździć do szpitala i zarabia 1/3 tego co programistka (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#programistka15k #programista15k
#programistka15k #programista15k

SaintWykopek +1122
Kto miał taką latarkę plusuje

Tymi słowami Satoshi Nakamoto zakończył swoją odpowiedź Danowi Larimerowi, podczas dyskusji o skalowaniu Bitcoina w 2010r. Dan zasugerował stworzenie "mini banków", opierających się na zaufaniu do nich użytkowników ( ಠ_ಠ)
Link do wątku (bytemaster - Dan)
Niedługo później w 2013r. Dan stworzył BitShares, oraz był pomysłodawcą zmodyfikowanego systemu POS - DPOS ヽ( ͠°෴ °)ノ
W 2016r. uruchomił scamerski Steem, który pozostawił w 2017 aby wziąć się za kolejny projekt - EOS.
EOS został całkowicie wyprzedany inwestorom już w fazie pre ICO. Poniżej video z prezentacji.
Na początku 2018r. Forbes oszacował majątek Dana na 600-700mln$. Po sukcesie EOSa majątek z pewnością jest dużo większy.
#kryptowaluty #bitcoin #eos #steemit #steem #cybertag
No ma swoje serwery, mini-banki... Dyskwalifikuje to projekt jako wolną kryptowalutę, ale przecież on nie robi projektów żeby były użyteczne, lepsze i samodzielne. Robi to co się sprzeda a sprzeda się nie dlatego że jest przyszłościowe, tylko spekulacyjnie, krótkoterminowa inwestycje. Projekt, hype, pompa, exit...
Vitalik jaki to jest ale nie tworzy nowych przekrętów. Tak samo @megaloxantha nigdy mnie jeszcze nie zablokował chociaż poniosło mnie kilka razy.