Aktywne Wpisy
Adek92 +10
Mireczki, mam ciekawą sytuację w mojej rodzinie z potencjalnym ku..stwem w tle.
Mam chrzestną mieszkającą na wsi, ta zaś ma córkę w wieku studenckim.
Wszyscy moi domownicy mieliśmy ją przez całe życie za mało kumatą i nieroztropną, ale nie wiedziałem że aż tak ! Po tym, jak rok temu nie zdała matury, zaczęła się kręcić po sklepach jako sprzedawca, następnie pojechała do Niemiec gdzieś z koleżanką do jakiejś pracy w polu i
Mam chrzestną mieszkającą na wsi, ta zaś ma córkę w wieku studenckim.
Wszyscy moi domownicy mieliśmy ją przez całe życie za mało kumatą i nieroztropną, ale nie wiedziałem że aż tak ! Po tym, jak rok temu nie zdała matury, zaczęła się kręcić po sklepach jako sprzedawca, następnie pojechała do Niemiec gdzieś z koleżanką do jakiejś pracy w polu i
Hejo #bezsennosc
Od dawna mam z bezsennością problem. Zaczęło się od depresji i mega obciążenia psychicznego w nowej pracy. Ale zostałam w niej kilka lat.
Najpierw nie mogłam zasnąć jak miałam do pracy na 4 rano.. Noc nieprzespana. Potem gdy miałam na popoludnie, też nie mogłam zasnąć. Na nocki też się bałam że się nie wyspie.
Zmieniłam tę robotę, ale teraz to już w ogóle nie mogę spać kiedy na następny dzień
Od dawna mam z bezsennością problem. Zaczęło się od depresji i mega obciążenia psychicznego w nowej pracy. Ale zostałam w niej kilka lat.
Najpierw nie mogłam zasnąć jak miałam do pracy na 4 rano.. Noc nieprzespana. Potem gdy miałam na popoludnie, też nie mogłam zasnąć. Na nocki też się bałam że się nie wyspie.
Zmieniłam tę robotę, ale teraz to już w ogóle nie mogę spać kiedy na następny dzień
Mam jeszcze sporo niesprzedanych inwestycji oraz dość dobry skład kupiony za mniej niż jest wart.
Handelek w tej FIFIE jest prosty i efektywny jak w poprzednich.
W 17 i 18 pomagałem sobie trochę przelewając coinsy z SBC pomiędzy kontami a tutaj tego nie robię.
Ilość dni w które zrobiłem PROFIT: 14
Ilość wydanych FIFA POINS: 0
Najdroższa karta trafiona z paczki: 70.000 coins (nie mam szczęścia do paczek)
#fifa19 #fifa #fut #fut19
I za nawet pierwsze ostrzeżenie jest stały ban na rynek transferowy.
To by zniszczyło mi grę i handlowanie, które lubię.
Np. na początku FIFY zainwestowałem w 15 sztuk Davinsona Sancheza - miał widełki do 20k. Jak mu zwiększyli to za 50k sprzedałem wszystkich. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Te karty można wyrwać za bezcen a jak SBC wychodz to potrafią skakać do zawrotnych sum nawet 8k za sztukę
Oprócz tego pro tip: jak masz chwilę to kupuj na pałę zawodników zlotych non rare z top 5 lig. Licytuj powiedzmy hurtowo po te 50 kart za 400-450 coins max. Później to co wylicytujesz to do klubu a duplikaty za mniej więcej 2 razy drożej na LT. W ten
2 miliony w 14 dni
100k 50 zł na allegro
1 mln 500 zł
2 mln 1000 zł w 2 tygodnie
——————————————————
Zarabiaj 2k miesięcznie nie wychodząc z domu i grając w Fife !!! ZOBACZ JAK
@onmatopeja: żebym wiedział jak to sprzedać bezpiecznie na własną rękę, to by już dawno deal poszedł. Ale boję się trochę, bo w poprzedniej edycji chciałem sprzedać coinsy przez stronę Supercoinsy, ale usunięto mi klub przez nich. Miałem zarobić koło 1000 zł, a skończyło się na 300 zł rekompensaty.
Około 100 kart z listy sprzedałen za 1200-3000 coins.
Miałem około 500 kart na sprzedaż i z zainwestowanych 200.000 zrobiłem ponad 550.000 ;)
Obroncy z Bundesligi...
Napastnucy z Bundesligi...
itd. Pierw pozycje wszystkie z lig obczajam.
Potem zmieniam ligi EPL, Serie A, Bundesliga, Portugalska, Turecka, Santander itd itp