Aktywne Wpisy
PiccoloColo +11
6 a może nawet 7 znajomych się o------o przez ostatnie półtora roku. No p------o chłopów.
alojzy_bonk +3
Brakuje mi ostatnio jakiegoś dobrego contentu/kanału o #gry na polskim #youtube.
Oglądałem kiedyś #bananowyjanek - zawinął się dawno temu.
Oglądałem kiedyś #tvgry - od odejścia starej ekipy większość filmików jest miałka, jak z generatora, słabo się to ogląda.
Oglądałem kiedyś #nrgeek - kiedyś miał świetne serie jak "najlepsze gry xx roku", czasami można było pośmiać się przy crapach, teraz nawet jego recenzje wydają mi się strasznie nieobiektywne i niemerytoryczne.
Po TvGry powstało #toznowuoni - czasami trzymają poziom, ale ile można oglądać filmów typu "najbardziej drzewo w fpsach w których gracze nie mają pieniędzy"
Jest jeszcze #arhneu i #quaz, tych twórców lubię :) Ale trochę mi mało, nieczęsto wypuszczają rzeczy
Oglądałem kiedyś #bananowyjanek - zawinął się dawno temu.
Oglądałem kiedyś #tvgry - od odejścia starej ekipy większość filmików jest miałka, jak z generatora, słabo się to ogląda.
Oglądałem kiedyś #nrgeek - kiedyś miał świetne serie jak "najlepsze gry xx roku", czasami można było pośmiać się przy crapach, teraz nawet jego recenzje wydają mi się strasznie nieobiektywne i niemerytoryczne.
Po TvGry powstało #toznowuoni - czasami trzymają poziom, ale ile można oglądać filmów typu "najbardziej drzewo w fpsach w których gracze nie mają pieniędzy"
Jest jeszcze #arhneu i #quaz, tych twórców lubię :) Ale trochę mi mało, nieczęsto wypuszczają rzeczy
Pod tym tagiem prezentujemy najlepsze dziennie oferty ze sklepów #dresslily
Wszystkie nasze propozycje znajdziesz na naszej grupie facebook : Chinese Coupons i Aliexpress Polska tylko najlepsze
lub na naszej stronie www : Alinajlepsze.pl
---------------------------------------------------
Jeśli chcesz być wołany do naszej listy po prostu wpisz Wołaj @alinajlepsze lub dołącz do naszej mikrolisty
----------------------------------------------------
Poniżej dzisiejsze promocje ze sklepu
Dresslily
1 Lenovo Watch 9 Bluetooth Smartwatch Fitness Tracker Support iOS and Android
kupon DLN6CK65 Cena $16,01
2 Convoy S2+ Cree XML2 U2 1B 940Lm 7135 x 6 8-mode LED Flashlight
kupon DLN6CK66 Cena $8,35
3 Xiaomi Solid Color Lightweight Water-resistant Backpack
kupon DLN6CK68 Cena $6,07
4 Chargeable Portable Flood Light Work Light with Handle COB 20w USB Cable Charging Bank for Outdoor Camping
kupon DLN6CK69 Cena $10,99
5 50pcs Black Small Spiders Trick Toy Halloween Party Haunted House Decoration
kupon DLN6CK61 Cena $3
6 Outlife Multi-functional Military Folding Shovel Survival Spade Emergency Garden Camping Outdoor Tool
kupon DLN6CK60 Cena $6,19
7 Utorch 5 Port USB Charging Holder with Stand and Mushroom LED Lamp
kupon DLN6CK46 Cena $17,99
8 Creative Deluxe Edition Erasable World Map Wall Sticker for Home Decoration
kupon DLN6CK41 Cena $3,5
#xioami #kupony #promocje #convoy #latarki #lenovo #zegarki #smartwatch
Oferty bez refa
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen