Aktywne Wpisy
cocieboli +26
Zastanawia mnie jedna rzecz. Ja ogólnie mam to gdzieś jak kto żyje, z kim żyje, co se tam #!$%@? robi. Po prostu totalnie mnie nie interesuje życie seksualne ludzi. Jakby nooo, to jest ich sprawa. I zawsze mnie zdumiewa, że prawica tak baaardzo jest tym zainteresowana. A co więcej, oni ciągle gadają o życiu seksualnym ludzi tej samej płci. O co im chodzi? Dlaczego się tym tak interesują? Czy to chodzi o
KRZYSZTOF_DZONG_UN +152
Były premier Holandii Dries van Agt poddał się wraz ze swoją żoną eutanazji. Oboje mieli po 93 lata — poinformowała w piątek założona przez van Agta organizacja praw człowieka "Forum Praw".
Piękna śmierć. Szkoda, że w P0landii katole nie chcą pozwolić na godną śmierć, tylko trzeba zdychać we własnych odchodach, bo tak bozia przykazała XDDD
#przegryw #bekazprawakow #polska #bekazkatoli #katole
Piękna śmierć. Szkoda, że w P0landii katole nie chcą pozwolić na godną śmierć, tylko trzeba zdychać we własnych odchodach, bo tak bozia przykazała XDDD
#przegryw #bekazprawakow #polska #bekazkatoli #katole
Trzeba rootowac tel czy obejdzie się bez tego?
#lgg6 #zdjecia #telefony #android #google #aparat
Na forum xda masz najnowszą wersję i bezpieczną: https://forum.xda-developers.com/lg-v30/themes/cstark27-google-camera-mod-wide-angle-t3747263.
Jedyne co musisz zrobić to włączyć opcje instalacji apek spoza sklepu Play o co jeśli nie masz bodajże poprosi cie przy próbie instalacji.
@jaras2: Tak, obsługuje szeroki kąt. W najnowszej wersji (podałem wyżej link) nie trzeba już dwóch osobnych apek, przełączasz się między aparatami w menu albo przytrzymując ikonkę do zmiany kamer.
A powiedz mi, jak zainstalować ten ThinQ? Bo nie mam tego. Mam Andka 8.0 i wiem że muszę pobrać LG Bridge na PC, podłączyć tel i co dalej? Długo trwa taka instalacja ThinQ?
Powiedz mnie gdzie znajdę te ustawienie o instalacji z Nieznanego Źródła w G6 bo szukam i szukam i za cholerę nie mogę znaleźć.