Aktywne Wpisy
Zoej +21
Ta ośmioletnia dziewczynka którą widzicie na tym zdjęciu została brutalnie rozstrzelana przez przedstawicieli syjonistycznego reżimu na oczach jej rodziców. Ile jeszcze świat musi zobaczyć martwych dzieci, żeby przestać tolerować apartheid i holokaust jaki ma obecnie miejsce w strefie Gazy. Ile jeszcze razy będziemy świadkami scen, gdzie izraelski rambo strzela do Bogu ducha winnych dzieci. Zadajcie sobie pytanie, kto tutaj jest tą "cywilizowaną" stroną. #izrael #palestyna #wojna
smutny_login +9
1. 32lvl
2. 25k miesięcznie dochodu
3. 1,88m
4. po studiach jednolitych magisterskich
5. zero długów, oszczędności na poziomie 750k
pytanie -> dlaczego mam depresję skoro powinienem wygrywać w życie i żyć bez cienia wstydu za siebie, że moje życie wygląda tak jak wygląda?
koledzy ze studiów żonaci, drugie lub trzecie dziecko w drodze, któraś nieruchomość na własność - ja natomiast nawet nie mam się do kogo odezwać, i gdyby nie wykop
2. 25k miesięcznie dochodu
3. 1,88m
4. po studiach jednolitych magisterskich
5. zero długów, oszczędności na poziomie 750k
pytanie -> dlaczego mam depresję skoro powinienem wygrywać w życie i żyć bez cienia wstydu za siebie, że moje życie wygląda tak jak wygląda?
koledzy ze studiów żonaci, drugie lub trzecie dziecko w drodze, któraś nieruchomość na własność - ja natomiast nawet nie mam się do kogo odezwać, i gdyby nie wykop
Ten złom nie przejdzie żadnego przeglądu, obstawiam zgniłe progi, bo hamulce ktoś by sobie zrobił.
#kononowicz #patostreamy
Poprzedni właściciel oddał za psie pieniądze, bo dobrze wiedział, że doprowadzenie auta do normalnego stanu przewyższa koszt wartości pojazdu stąd np. brak przeglądu z obawy o brak pieczątki i zabraniem dowodu,
@10_swierzych_jaj: w sumie o przegląd mi chodziło, tylko źle napisałem. Szkoda, że tak utopili tyle kasy, na Szkolnej to fortuna
No ale Konon czy Major myślą że jak za tyle piniędzy kupili to
Konon byl kiedys w serwisie opla w sprawie wymiany klockow w starej Asterce i omal nie zemdlal, gdy uslyszal cene. Ciekawe czy polezie tam znowu?