Aktywne Wpisy
Meregle +259
Ta przymocowana nakrętka jest zajebistym pomysłem. Nie przeszkadza W OGÓLE w piciu, nie da się jej zgubić, po otworzeniu można pić jedną reką a drugą mieć wolną, chyba też jest bardziej ekologiczna, ogólnie super sprawa.
#problemypierwszegoswiata #polska #zakupy #napoje
#problemypierwszegoswiata #polska #zakupy #napoje
źródło: Butelka-kapsel
Pobierz
Lemurbb +582

Średnio się już większość przydaje Kowalskiemu czy nawet średniemu pracownikowi IT bo to już trochę przypomina inny język niż zrozumiały polski....
Zaczyna to być jakiś żargon typu "jak nie stackować preview w overclockingu przy hashowaniu integrali w Romowej wersji API".... zerknijcie np na pkt 13..
Nie ze się przypierdzielam, ale niedługo wcale nie będzie wiadomo o co chodzi..
źródło: comment_0cxh8kzvIkQugVjYeq3mLmWz14coUrM3.jpg
PobierzHAproxy to jeden z najłatwiejszych i najpopularniejszych load balancerów. Jaki znasz i polecasz inny?
Te wpisy przeznaczone są dla specjalistów: programistów, administratorów
Te wpisy nie mają być dla Kowalskiego, a dla kucy.
Ale może akurat ten przykład taki wybrałeś. Spróbuj inny.
API gateway jako frontend API? Coś nie tak.
Albo nie tłumaczymy nazw własnych i zostawić API gateway albo po prostu brama do AP (coś jak brama sieciowa w sieciach - podobne tłumaczenie).
@mk321 lol , i co jeszcze ma ci dać znać, pesel , imiona rodziców i numer buta? preferencje seksualne?
@AgainPsychoX do tej pory mnie ciekawiły i zawsze z nadzieją otwierałem szukając rozwiązań które zmieniają życie w sieci na lepsze
@merti ja
no to weź się doedukuj