@Pawci0o: Według tego opisu nie ma żadnej różnicy między tym a premierową suszarką. Dodatkowo przecież Digital Foundry łapało na 7016B do 55dB a u niego wszystko koło 43dB.
@Pawci0o ja kupiłem nie dawno w media expert za tą samą cenę, oferta chyba globalna bo w dwóch media expert było to samo, na dodatek za tą samą cene znalazłem w rtv euro agd też w punkcie
@ModernEGO @Pawci0o @Navari no pograłem dzisiaj trochę w Fifę i jest naprawdę cicho, ale FIFA to chyba nie zbyt wymagająca gierka, teraz tylko czekać na rdr2 :)
Link: https://www.euro.com.pl/konsole-playstation-4/sony-playstation-4-pro-1tb-fifa-19-v2.bhtml
#ps4 #ps4pro #konsole #fifa19 #fifa
źródło: comment_1OmlRAb6niBt1mkVr5Cwht9IUjQT1eya.jpg
Pobierzźródło: comment_1It8DNIvekpZy1AESnXMv2yIizw1Aw36.jpg
Pobierz@Navari brać to czy czekać na bundle z rdr2?
(rozwińcie opis na youtube)
Te testy są źle przeprowadzone.
Czekam na jakieś inne ¯\_(ツ)_/¯
No i te 7216B w Japonii są tańsze niż poprzednie modele więc musiały pójść koszta produkcji w dół, na BF mogą być ciekawe oferty na Amazonie.
Tak. Przybliż zdjęcie, aby odczytać model konsoli.
Przedsprzedaż: ( premiera: 2018-10-26) w mm z
źródło: comment_JFCU5YlS4B8ZIDWOjVFbND4Dz8P2E2bk.jpg
Pobierz@Navari Dajcie znać jak się ta nowa wersja spisuje, bo sam chcę kupić wersję z fifką i zaoszczędzić na nową grę i czekaniu na rdr2 bundle :)
@Pawci0o
@Navari no pograłem dzisiaj trochę w Fifę i jest naprawdę cicho, ale FIFA to chyba nie zbyt wymagająca gierka, teraz tylko czekać na rdr2 :)