Wpis z mikrobloga

Ale sobie pyszne tosty zjadłem na sen. „Chleb” tostowy z biedry z ziarnami, „szynka” w plastrach konserwowa (na zimno nie zjadłbym jej za żadne skarby, ale do tostów jest super bo ma równą strukturę i nie ma nic co by wchodziło miedzy zęby. Do tego w #!$%@? jakiegokolwiek sera żółtego (akurat ja stosuje salami w plastrach, bo ten plaster ma idealny wymiar pod ten pseudo chleb z biedry. No i kromki z zewnątrz posmarowane masłem oczywiście. Piękny złocisty kolor potem ma i nie jest takie to suche. Ale potem jak za dużo zjesz to często ja mam zgagę. Cóż. A Ty co jadłeś dziś po 3:00 w nocy?
  • 5
@ziemniaczanastonka: zapomniałem dodac. na górę ketchup albo heinz, albo ten do pizzy. czasem jak zrovie wcześniej to wrzucam sos czosnkowy na górę jeszcze. Z majo nie jadłem i w sumie mogłoby to być średnie moim zdaniem, za mało wyrazisty smak majonez ma