Aktywne Wpisy

JaZestarym +85
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
źródło: IMG_5307
Pobierz

#ripple #kryptoheheszki #kryptowaluty #bitcoin
źródło: comment_CwthQ9FXDaGM514oEJjRsHcb4uBK1lSC.jpg
Pobierz@pawlo74: ????? ( ಠ_ಠ)
On przechodzi samego siebie... Przed bańką shitów, mediami jeszcze siedział w BTC i nieco ogarniał a teraz z
Wiem że znajomy, chodzi mi o to wokół jakich ludzi się obraca... Karierę chce to wiadomo, ma parcie od dawna, tyle że co on może? Programować
Ma tą pracownię nowych technologii gdzie udaje eksperta od kopania i energii odnawialnej. Czaisz kopania, co oczywiście nie ma przyszłości na małą skalę.
Że ja tego nie wymyśliłem. Bardzo prawdziwe niestety
Caly cyber nie zna sie a wypowiada...
Olej transformatorowy kosztuje ok. 15zl/l a nie kilkaset...
źródło: comment_3cWD4cUwLAiZl3riz617webhutjliLaM.jpg
PobierzNowy niech ma troszkę pokory, nie da się tego oglądać. Naganianie na każdym kroku. W Polsce nie ma uczciwych źródeł informacji i to mnie bardzo boli.