@aleroc: Najbardziej obesrał cottonworldy o to, że zostanie mu łata alkoholika i browary przestaną mu wysyłać piwka na materiały we współpracy i tym samym skończą się pinioszki. I widać że minął następny dzień, minął również moralniak i można sobie dalej wmawiać sobie "JA NIE JESTEM ALKUSEM JA TYLKO 2 PIWKA DZIENNIE"
@lucknh: Słabo to wygląda. Juz sam fakt analizowania tematu wskazuje na problem. Mówi się, że alkoholik pije bo musi, pijak bo lubi ale granica jest nieostra.
@kopyr powodzenia i polecam rozmowę z terapeutą. Z rodziny wojskowej jestem. Duzo złego spowodowanego alko widziałem.
A... jeszcze jedno. Lekarz Kamprada (twórcy IKEA) powiedział mu, ze jak chce pić ale sie nie wyebac to musi robic trzy pieciotygodniowe przerwy w roku. Warto sprawdzić.
@kopyr: No trochę jednak nie do końca, bo można długo chlać - od 8AM do 11PM na przykład i cały czas być w miarę ogarniętym. Wiele razy mi się zdarzało, festiwale itp. Słowo klucz - asertywność.
Jak ma być dobrze, jak na Tinder trafiam na samych kolesi w BMW 3 z 2008 roku, Renault Megane z 2006 r. albo Kia cee'd z 2013 bo: -on dojeżdża rowerem do pracy, -ma inne wydatki (a mieszka z rodzicami)
syndrom wyparcia u niego mocny widze
#kopyra #p--o
@kopyr powodzenia i polecam rozmowę z terapeutą. Z rodziny wojskowej jestem. Duzo złego spowodowanego alko widziałem.
A... jeszcze jedno. Lekarz Kamprada (twórcy IKEA) powiedział mu, ze jak chce pić ale sie nie wyebac to musi robic trzy pieciotygodniowe przerwy w roku. Warto sprawdzić.