Aktywne Wpisy
niech_ktos +58
Szkoła podstawowa gdzie zapisuję mojego bąbelka umieściła listę osób zakwalifikowanych - pełne imię i nazwisko ponad 150 dzieci na głównych drzwiach szkoły i sobie to wisi od kilku dni. Zgłaszać to gdzieś?
#szkola #niebezpiecznik #dzieci
#szkola #niebezpiecznik #dzieci
saakaszi +1193
JA PxxxxxxE, CZY WY TO WIDZICIE!
Ponad 576 mln zł agencja decyduje się przeznaczyć na zakup agregatów prądotwórczych. Na ich dostawcę, bez żadnego postępowania przetargowego, wybiera świeżo powstałą komandytowo-akcyjną spółkę Seltet z Warszawy, firmę bez doświadczenia w obrocie tego typu sprzętem.
Dostarczaniem agregatów prądotwórczych dla walczącej z Rosją Ukrainy RARS chwaliła się na swojej stronie internetowejRządowa Agencja Rezerw Strategicznych
Założycielem i komplementariuszem Seltet jest Paweł Szopa. Wspólniczką jego matka Wiesława, na którą
Podzielę się muzyczką jak ktoś reflektuje.
Dycha jebła na wykopie, parę piwek się wypiło, jakis filis spłonął-to w sumie czemu nie wrzucić jakiejś NIE znanej nutki.
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Gatunku nie definiuję, bo się zaraz #!$%@? jakiś znafca.
Od nieznajomych przynajmniej szczere opinie usłyszę.
Jestem amatorem, więc chętnie posłucham fachowców od produkcji, nad czym popracować, czy ewentualnie jebnąć to w #!$%@? bo szkoda czasu.
A czas ucieka ...
Jak ktoś lubi szeroko pojętą muzykę elektroniczną to
zapraszam na tag #quazagamusic.
Może znajdą się ludzie z podobnym gustem to sobie powymieniamy potężne sztosy....
Oczywiście nie będę spamował swoimi bo się wstydzę, póki co, tej biedy. No chyba, że coś wyjdzie to zapodam.(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ten akurat lubię sobie zapodać przy spacerku- może komuś siądzie.
https://soundcloud.com/wuja-rzywiec/jazz-frightening-people
#muzyka #elektroniczna #jazz #chillout