@daniel-zwierzynski jeszcze jedno ci powiem cofanie strima ani reset ci nic nie da,wystarczy ze zgłoszę sygnature czasową do osoby z reddita i ta osoba ma możliwośc wgladu na transmisję do 30 dni także życzę powodzenia #danielmagical #patostreamy
@Matick93: Ty to masz chyba większy problem z samym sobą niż Magicalem - z jednej strony straszysz gościem z reddita i ciągle zgłaszasz a z drugiej strony non stop oglądasz jego streamy i komentujesz na tagu. Hmmm może Ty jakiś n---------y jesteś typie? Polecam przejrzeć jego profil.
@pavl_: ja grubego nigdy nie chciałem zniszczyć tak naprawdę, a działania tego typa są według mnie idiotyczne bo nie wiem w czym mu pomaga banowanie tucznika, chyba że to robi dla atencji na wykopie, z tego co widzę to chwali się tym jak idiota
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
#danielmagical #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora