Wpis z mikrobloga

@Rychu_Bychu:
Nie jestem szczegolnie wielkim hejterem Jareczka, ale razem z Suchodolskim zmenelili materialy ze Szkolnej.
Natomiast prawdziwy upadek zaczal sie wraz z zawitaniem na Szkolna patoli z Lublina, a wraz z nimi epoki lajtow, kasy, chciwosci i gimbowidowni przybylej wowczas od magla, Rututusa i innych patusow. Gdybym odkryl Szkolna na YT w 2018roku to nie dosc ze bym chyba tego nie ogladal, to jeszcze razem z moderatorami, czepialbym sie was o
@Czcigodny_pOOtas:
Na szczescie to wklejanie cytatow skonczlo sie jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki, gdy gimbusy wrocily do szkoly we wrzesniu.
W wakacje bombardowali nimi od 6 rano. Kazdego poranka trzeba bylo sie przekopywac przez kilkanascie jednolinijkowcow typu:
-co jechalo?
-a Ty co, srasz w majtki
Itp. I to kazdego dnia przez 2 miesiace
Redaktorem byl zadnym

@Docent_nauk: Poczułem się teraz jak ferdek kiepski, który usłyszał od paździocha, że "robić nima komu"
Zawsze to podkreślałem. To była tylko małpa z kamera, która miała tyle pomysłów, co obecnie na swoim zdychającym kanale. Miał tego farta, że trzymał kamerę gdy między lokatorami dochodziło do burd (które sam podjudzał zresztą)