Aktywne Wpisy

Beeercik +70
źródło: temp_file3607000356565889521
Pobierz
moze nie zdajecie sobie sprawy z tego ale mam pytanie
jak coś czytacie np ten wpis to macie lektora w glowie ktory wam to musi w myslach przeczytac na glos? czy czytacie bezglosnie, bezlektorowo? ja jestem z grupy tych ktorym „ktos” (ja) czyta tekst w glowie i kiedys dowiedzialem sie, zaskakujaco, ze w c--j osob tak nie ma xD
#ciekawostki #niebieskiepaski #rozowepaski
jak coś czytacie np ten wpis to macie lektora w glowie ktory wam to musi w myslach przeczytac na glos? czy czytacie bezglosnie, bezlektorowo? ja jestem z grupy tych ktorym „ktos” (ja) czyta tekst w glowie i kiedys dowiedzialem sie, zaskakujaco, ze w c--j osob tak nie ma xD
#ciekawostki #niebieskiepaski #rozowepaski
jak czytasz mordo
- lektor, slysze swoj glos w glowie jak czytam 66.2% (47)
- nie mam lektora 33.8% (24)

#famemma
PS: Od 12 roku ćwiczyłem boks przez 5 lat, ale potem się przeczuciłem na mieszane sztuki walki i od ok 7 lat ćwiczę właśnie MMA, także... U know my friend ;) chcesz? dla mnie to będzie chwila - dosłownie. Mogę nawet wynająć halę... jeżeli, aż tak jesteś pewny ;>...
Zróbmy może
I żebyś się nie przeliczył że to będzie taka chwila :) zdziwić się możesz chłopcze. A po drugie pisałem o AdBusterze w komentarzu więc d--a cicho i nie bulgotaj się tam.
PS. Jakbyś serio tyle ćwiczył, to byś tu nie grał cwaniaka, bo wiesz ile poświęceń by Cię to kosztowało.
„dla mnie to będzie