Aktywne Wpisy
byferdo +247
Tja88 +225
Jadę właśnie MPK odebrać samochód z serwisu. Autobus przesiadkowy oczywiście mi uciekł, bo pierwszy miał opóźnienie i na kolejny kwitłem na przystanku pół godziny. Przejechanie 10 km zajmie mi 1,5h. XD
Nie wierzcie ludziom, którzy twierdzą, że samochód w dużym mieście jest bez sensu. Następnym razem biorę Ubera niezależnie od ceny.
#samochody #mpk #ztm #zbiorkom #patologiazmiasta
Nie wierzcie ludziom, którzy twierdzą, że samochód w dużym mieście jest bez sensu. Następnym razem biorę Ubera niezależnie od ceny.
#samochody #mpk #ztm #zbiorkom #patologiazmiasta
#bekazkatoli #heheszki #gownowpis
@pk347: a które fragment nauczania KK nie pozwala katolikom na korzystanie ze służby zdrowia?
@Fafnucek: no logika chyba powinna dac cos do myslenia. Albo czary-mary, albo nauka, bez tego calego pierdzielenia o cudach i boskiej pomocy.
Ktoś będzie chciał to wpisze tam swoją grupę krwi, imię, nazwisko i ewentualnie numer telefonu do rodziny.
Moim zdaniem pomijając aspekty wiary jest to dość przydatne i może uratować czyjeś życie.
"Niech się dzieje wola Nieba,
Z nią się zawsze zgadzać trzeba" ?
A jeśli są ziszczeniem woli boskiej, to jak można działać im wbrew?
Wybacz, ale jest to jedna z tych nieścisłości, których ciężko bronić. Wszystko jest wolą Boga WSZECHMOGĄCEGO. Jak ktoś umiera, to widocznie "Bóg tak chciał".