Co jakiś czas dostaję od Was wiadomości z pytaniem co dalej z tagiem #kuchniamg78 bo od jakiegoś czasu nie pojawiają się nowe przepisy.
Brak przepisów w ostatnim czasie spowodowany tym, że jestem obecnie w podróży (jak by kogoś interesowało to zapraszam na mój kanał na youtube i trochę ciężko mi tu ogarniać gotowanie i przygotowywanie przepisów na takim poziomie jak bym chciał. Mimo iż zabrałem ze sobą dużo sprzętu do gotowania oraz np. oświetlenie i inne rzeczy do tego aby robić zdjęcia z gotowania to doskwiera nieco brak lodówki czy gotowanie na niezbyt dobrej jakości kuchence turystycznej z marketu za 60 zł :)
Chciałem wszystkich uspokoić. Jakoś pod koniec października mam w planach powrót do Polski (20 października chcę zahaczyć jeszcze o #wykopparty #wy w Poznaniu) Od listopada planuje znów publikować przepisy mniej więcej co tydzień, robić ankiety co ma być w kolejnym odcinku, itd.
Podczas podróży zbieram wiedzę, pomysły i kontakty dzięki którym publikowane w tagu przepisy będą jeszcze lepsze :)
Pozdrawiam z nico mglistej dziś Galicji i życzę miłego dnia, MG78
@MG78: najlepsze pizze właśnie robią w miejscach gdzie składniki sa takie jak u Ciebie - a dla mnie szynka zawsze jest za slona a rukola za gorzka i kończę na samym serze.
Otworzę kiedyś pizzerie polsko-włoską, na dole zajebiste cieniutkie ciasto chrupiące, a składniki kiełbasa kurczak i inne ogórki :D
Brak przepisów w ostatnim czasie spowodowany tym, że jestem obecnie w podróży (jak by kogoś interesowało to zapraszam na mój kanał na youtube i trochę ciężko mi tu ogarniać gotowanie i przygotowywanie przepisów na takim poziomie jak bym chciał. Mimo iż zabrałem ze sobą dużo sprzętu do gotowania oraz np. oświetlenie i inne rzeczy do tego aby robić zdjęcia z gotowania to doskwiera nieco brak lodówki czy gotowanie na niezbyt dobrej jakości kuchence turystycznej z marketu za 60 zł :)
Chciałem wszystkich uspokoić. Jakoś pod koniec października mam w planach powrót do Polski (20 października chcę zahaczyć jeszcze o #wykopparty #wy w Poznaniu) Od listopada planuje znów publikować przepisy mniej więcej co tydzień, robić ankiety co ma być w kolejnym odcinku, itd.
Podczas podróży zbieram wiedzę, pomysły i kontakty dzięki którym publikowane w tagu przepisy będą jeszcze lepsze :)
Pozdrawiam z nico mglistej dziś Galicji i życzę miłego dnia,
MG78
#gotujzwykopem #oswiadczenie
PS Na zdjęciu pizza z szynką parmeńską i rukolą. Ale zrobiłbym sobie taką pizze, szkoda że nie mam ze sobą piekarnika ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Otworzę kiedyś pizzerie polsko-włoską, na dole zajebiste cieniutkie ciasto chrupiące, a składniki kiełbasa kurczak i inne ogórki :D