Czytając żale niskich mireczków na temat wzrostu postanowiłem napisać kilka słów od siebie, bo widzę ,że niektórzy nigdy tego nie zrozumieją
1. JESTEŚ NISKI = JESTEŚ GORSZY - tak to prawda i nic z tym nie zrobicie. 2. TAK będąc niskim będziesz wiódł statystycznie gorsze życie niż twój wysoki kolega 3. TAK kobiety patrzą na wzrost i jest on jedną z najważniejszych rzeczy 4. TAK otoczenie tj rodzina, znajomi, pracodawca, obcy ludzie też patrzą na wzrost i na jego podstawie cię oceniają(jeśli jesteś niski to negatywnie ) 5. Od pisania swoich wysrywów na wykopie NIE urośniecie. NIE ma sposobów aby urosnąć i nie zapowiada się na to ;)
Na dodatek wielu z was nie przekaże swojej puli genów dalej i nie będzie w życiu nigdy w pełni szczęśliwym.
@salvia: Powiedz co Ci się podoba w facecie powiedzmy 170 ? Pewnie jak założysz szpilki będziesz od niego wyższa xD to może od razu celuj w takich 160 ( ͡°͜ʖ͡°)
@a_ja_wole_rogale: Są proporcjonalniej zbudowani. Sama jestem bardzo drobna i dobrze się czuję przy takich facetach. Gust jest, jak d--a. Cóż więcej mogę Ci napisać? Szpilek nie noszę, a jak już mi się zdarzy raz na ruski rok, to tak - lubię być te parę centymetrów wyższa. Aczkolwiek nie ma w tym większej filozofii. Nie jestem dominą ( ͡°͜ʖ͡°)
@a_ja_wole_rogale: Wyraziłam jedynie swoją opinię, nie każe Ci się z nią zgadzać. Pytałaś/łeś, co mi się w takich kurduplach/krasnoludach podoba, to odpowiedziałam. Ot, subiektywne odczcucia.
@salvia: Tyle ,że to kłamliwa opinia i zwykle forsują ją dziewczyny które są w związku z niskim facetem ale aby nie wyjść na fałszywą osobę mówią ,że to lubią. Podobna gadka co do 15letnich matek które mówią ,że chciały w takim wieku zajść w ciążę ;)
@a_ja_wole_rogale: Generalizujesz, co już samo w sobie jest kłamliwe. Zwyczajnie nie podobają mi się wysocy faceci. Rozumiem, że to burzy Twój światopogląd, ale tak jest. Inna sprawa, że nadal większość kobiet woli tych powyżej 180 cm. Taki już jest świat. Ja nie lubię zadzierać głowy, gdy do kogoś mówię i nie przepadam za "rozciągniętymi" kończynami. Zaznaczam, po prostu, że takie wyjątki, jak ja się zdarzają, więc to, że każdy niski
@a_ja_wole_rogale: Aktualnie nie jestem w żadnym związku. Spotykałam się z takimi w moim typie, jak i z koszykarzem. Preferuję tych pierwszych. Zawsze ( ͡°͜ʖ͡°)
1. JESTEŚ NISKI = JESTEŚ GORSZY - tak to prawda i nic z tym nie zrobicie.
2. TAK będąc niskim będziesz wiódł statystycznie gorsze życie niż twój wysoki kolega
3. TAK kobiety patrzą na wzrost i jest on jedną z najważniejszych rzeczy
4. TAK otoczenie tj rodzina, znajomi, pracodawca, obcy ludzie też patrzą na wzrost i na jego podstawie cię oceniają(jeśli jesteś niski to negatywnie )
5. Od pisania swoich wysrywów na wykopie NIE urośniecie. NIE ma sposobów aby urosnąć i nie zapowiada się na to ;)
Na dodatek wielu z was nie przekaże swojej puli genów dalej i nie będzie w życiu nigdy w pełni szczęśliwym.
Mam nadzieję ,że pomogłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wzrost #tinder #badoo #przegryw
Tu foto poglądowe z facetem 1,7 ( ͡° ͜ʖ ͡°)