Aktywne Wpisy
AspoleczneUfo +614
Spędziłem kilka miesięcy w jednej z największych polskich hut na stanowisku, które kojarzy się z odpowiedzialną pracą, a jedyne co zobaczyłem to nieprawdopodobną skalę kradzieży, korupcję i ogólny kult #!$%@? się. Niesamowite, że w 2024 roku wciąż istnieją firmy zatrzymane w latach 80 ubiegłego wieku. Stare narzędzia ledwo się trzymające, #!$%@? w BHP, pracownicy wynoszący dosłownie wszystko, łącznie z sześciometrowymi rurami przez bramę, na której jest ochrona i nie powinno być na
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy warto wiązać się z 4/5 lat mlodszą dziewczyną, ale atrakcyjną, bez studiów, która pracuje za najniższa krajową? Dziewczyna vibe takiej trochŕ patusiary, ale niby mówi, że planuje studia zrobić. Jest mną bardzo zainteresowana i uprzedzam, nie, nie poleciała na mój status czy kasę, bo poznając się nic o tym nie wspominałem.
Sam mam 26 lat, magistra i dobrą pracę. Nie powiem, trochę będzi mi z tym dziwnie. Zawsze
Czy warto wiązać się z 4/5 lat mlodszą dziewczyną, ale atrakcyjną, bez studiów, która pracuje za najniższa krajową? Dziewczyna vibe takiej trochŕ patusiary, ale niby mówi, że planuje studia zrobić. Jest mną bardzo zainteresowana i uprzedzam, nie, nie poleciała na mój status czy kasę, bo poznając się nic o tym nie wspominałem.
Sam mam 26 lat, magistra i dobrą pracę. Nie powiem, trochę będzi mi z tym dziwnie. Zawsze
Mirki stoje przed najtrudniejszą decyzją w życiu. Od szczeniaka mam psa 11 letniego owczarka belgijskiego.
Kilka miesięcy temu pojawiły mu się złośliwe guzy. Od tego czasu jeżdżę i leczę. Trudno zagoić to cholerstwo. Jeździmy 4 razy w tygodniu, jest na antybiotykach i ogólnie
widzę że cierpi i go to boli. Jak w końcu uda się to zaleczyć, żeby można było przeprowadzić zabieg to nie wiadomo czy w przyszłości te guzy się znowu nie pojawią.
Będzie zmniejszone ryzyko, ale może wszystko wrócić lub w najgorszej sytuacji może nie przeżyć zabiegu.
Jestem w stanie się zapożyczyć bo koszt tego to aż 2 tysiące razem z pobytem w klinice. Jednak nie wiem co robić, bo po tym zabiegu i tak będzie cierpiał.
Przynajmniej przez kolejne pół roku będzie na obserwacji i kolejne leki to wielki dla mnie koszt na który dodatkowo mnie stać już nie będzie.
Nie wiem co mam robić, bo tym wszystkim jeśli się uda mogę go uratować i zapewnić parę lat życia. Jednak będzie to życie w bólu i strachu.. Kompletnie jestem rozdarty.
#psy #weterynaria
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Czy warto 11 lat zohydzać obecną mordęgą.
Zapamiętaj psinę jeszcze za dobrych czasów, oszczędź jej/mu i sobie cierpienia. Uśpij.
PS. Dziś wypiję za was piwo!