Aktywne Wpisy

saintie +9
te usta juz kolejny rok nie beda nikogo calowaly w walentynki……
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
darth_invader +15
Dzieci pijące ze smoczka w wieku 6 lat i walące w pieluchy chyba nie są normalne ? Dżunku już ma zęby gorsze niż Klapek, wszystkie połamane na pół albo w 1/3, wszystkie czarne w środku, próchnica szaleje i będzie niszczyć nawet "dorosłe" zęby, a jeszcze pewnie ją te zęby bolą. Ciekawe czy Ropuch ją upija Cambodią żeby nie iść do dentysty
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka

Nie podobam sie sobie po zrzuceniu wagi.
Zrzucilam 30 kg, jakies tam niewielkie pozytywne zmiany w zdrowiu widze ale moj wyglad jest wcale nielepszy niz gdy bylam gruba. Gdy bylam ulana moje biodra mimo ze grube byly kraglejsze i widac bylo roznice miedzy nimi a talia. Nie mialam figury typu klepsydra ale moja figura w sukience przypominała kobieca. Obecnie nie mam bioder. Mam jakies kwadratowe cos! Zero wciecia w talii i kwadratowe waskie biodra. Moja figura przypomina sylwetke mlodego chlopaka a nie kobiety:( najgorsze jest to ze ja głównie tyje na brzuchu i ramionach. Nawet gdyby zmiemic diete i jesc tak zeby przybrac na wadze to i tak nie odlozy mi sie to w biodrach. Jak zaloze obcisla sukienke to wygladam jak facet ktory przebral sie za kobiete, pokracznie.
#problemyrozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
źródło: comment_nEhGGbQDi9NZuo7ju4w0c2ZSp3luoA7X.jpg
PobierzĆwicz, ćwicz i jedz białeczko. Powodzenia c:
@jsakic: 27
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Sami jesteśmy kowalami swojego losu
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)