Aktywne Wpisy
Ryneczek +2322
Plusują osoby, które nie mają żadnego tatuażu ani nie planują sobie w przyszłości takowego zrobić. Zobaczymy, czy jest nas chociaż z tuzin. Odnoszę wrażenie, że każdy jest pomazany; od kasjerki w Netto do listonosza czy kuriera, to jest jakaś plaga. Do pomazanych rąk czy karków coraz częściej dochodzą łydki i uda a nawet twarz. Co innego poddać się trendowi mody albo sobie zmienić kolor włosów - to wszystko cofniesz w jeden dzień.
odyn88 +387
Jak tam covidianie? Dalej nosicie wymietolone maski z kieszeni? piątka daweczka już przyjęta?
Nie mogę uwierzyć, że jeszcze nie dawno musiałem walczyć z ludźmi którzy brali udział w tej psychozie a teraz wszyscy jakby nigdy nic udają, że to nie miało miejsca XD
#koronawirus
Nie mogę uwierzyć, że jeszcze nie dawno musiałem walczyć z ludźmi którzy brali udział w tej psychozie a teraz wszyscy jakby nigdy nic udają, że to nie miało miejsca XD
#koronawirus
Różowa ze słabym ryjem, brakiem przyjaciół i jakichkolwiek bliskich osób żali się na mirko
#przegryw
@Marasmeus: jakbym chciał koniecznie się zapisać do grupy amazonek po raku piersi to też raczej byłbym odrzucony, a jednostki Cię nie odrzucają
teraz ma chłopaka, chłopaki sp*erdoxy do tej pory nikogo w pobliżu
@xVolR: Powiedz to starym pannom, które są zwyczajnie brzydkie i jednocześnie nie na tyle durne, żeby wyjść za wsiowego głupka albo osiedlowego sebka i popijać z nim piwo w parku. Potem latka lecą, rodzina zaczyna naciskać, bo jak to tak, żeby kobieta nie miała męża i dzieci,
@Shanny: no widzisz no to jej wina że się słucha rodziny ¯\_(ツ)_/¯
@Shanny: to chyba największa tragedia człowieka, bądź na tyle brzydkim, że żadna normalna i zadbana laska/facet się tobą nie zainteresuje w kontekście matrymonialnym, a jednocześnie bądź na tyle rozgarniętą osobą, że związanie się z kimś wprost mówiąc głupim będzie dla ciebie katorgą. A można było być
To według was różowa nie może być przegrywem, bo wystarczy, żeby sobie wskoczyła na jakiegoś przypadkowego bolca. Sory, ale nie wszyscy maja takie priorytety jak danie komuś dupy. I mówię tutaj o prawdziwych różowych przegrywach, a nie trollach.
Bo każdy akurat ma taka możliwość wyjścia z przegrywu XDDD generalizujesz wszystkie różowe. Jak się ma słaby ryj to można