Wpis z mikrobloga

Są w tej grze jeszcze jakieś mapy z lotniskowcami na powietrznych? Chodzi mi o możliwość zbombardowania/storpedowania. Kiedyś pamiętam była jedna, ale od dawna jej nie widziałem, albo widziałem ale usunęli z niej te lotniskowce.
W ogóle po co robili te samoloty pokładowe z możliwością wyrzucenia haka, jak i tak nie ma mapy gdzie by się dało startować/lądować na lotniskowcu. Jedyna taka mapa to chyba ta treningowa. W ogóle brakuje mi tutaj jakiejś fajnej mapy z samolotami USA/UK/JAP typu taka Bitwa o Midway, albo Bitwa na Morzu Filipińskim, gdzie by się startowało z lotniskowców i waliło tylko do floty, żadnych naziemnych. #warthunder
  • 9
@Jolly_Roger: @Emil1803: Przecież te wszystkie amerykańskie Devastatory, Avengery, Vindicatory i inne tego typu są w tej grze bezsensowne, bo nie ma w tej grze zadań dla których zostały stworzone. Dobrze i tak, że w końcu stworzyli te bazy do bombardowania, bo na początku to B-17 można było sobie tylko zrzucić bomby na czołgi z 5000 metrów. Ale ogólnie w tej grze sens mają jedynie szturmowce, myśliwce i to nie wszystkie,