Mam zapchane zatoki, a na jutro powinienem być zdrowy, zna ktoś jakiś eleksir magiczny który da chociaż cień szansy na poprawę w tak krótkim czasie? Mogą być też leki
@iErdo: ja biore cirrus duo na zatoki. Wersja z 6 tabletkami jest bez.recepty. tam jest w #!$%@? pseudoefedryny w porownaniu z ibupromem zatoki, temu dziala duzo lepiej.
@iErdo: kup sobie w aptece takie gowno do plukania zatok, taka butelka z lejkiem i saszetki soli, dziwne uczucie ale wyplucze ci to scierwo i bedzie lepij, ja mialem katar w #!$%@? w piatek a juz praktycznie koniec
@iErdo: podobno jezeli masz taki odruch to powinno sie w trakcie mowic coca cola albo krakow i to jakos niepozwala tego przelykac, tez tak mialem za pierwszym razem jak zatoki byly pelne ale jakos przecierpialem, efekt jest o wiele lepszy niz zakladalem a jak juz tylko przelatuje ten roztwor przez prawie czyste zatoki to robi sie calkiem przyjemne ( ͡º͜ʖ͡º)
Pamietajcie, jesli wybierzecie bande czworga, tzn ze zgadzacie sie na lockdowny i zamordyzm. Dacie znac ze w przyszlosci zmuszanie ludzi do siedzenia w domu przez 1-2 lata jest normą i nikt za to nie odpowie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@ActiZ Dobra, zasuwam do nocnej, będzie ćpanko (ʘ‿ʘ)