Wpis z mikrobloga

@miroslaw75: weź ją tam, gdzie uważasz za stosowne. Nie sądzisz, że takie pytanie się już wskazuje, że nie wiesz, co z nią robić? Ja w ogóle nie rozumiem, czemu tu non-stop ludzie pytają o takie rzeczy. W końcu jesteś facetem - wymyśl coś, a nie tłumacz się, że to po latach...
tanie się już wskazuje, że nie wiesz, co z nią robić? Ja w ogóle nie rozumiem, czemu tu non-stop ludzie pytają o takie rzeczy. W końcu jesteś fa

@OSH1980: stary ja sie tak od randkowania oduczylkem ze ja serio nie wiem co chce z nia robic ( ͡° ͜ʖ ͡°) to jest az straszne :D
@miroslaw75: mieszkałem 4 miesiące we Wrocku... a powiem Ci, że ja bym ją zabrał do muzeum Gry i Komputery Minionej Ery niedaleko Dworca Świebodzkiego. Można popatrzeć na stare komputerki, można na nich nawet pograć. Nie wiem, ile macie lat, ale jeżeli jesteście po 30, to byłaby to dla Was podróż w czasy dzieciństwa.
@miroslaw75 taki protoplasta. Na randkach nie chodzi o otoczkę czyli restauracja i żarcie tylko o wspólne spędzenie czasu, jak dopisze pogoda to nawet gdzieś do parku, zoo, czy nawet do kina na jakiś film a później tak o sobie do jakiegoś klubu czy byle jakiej knajpy nawet mąka czy kebaba. I nie wygląda to źle bo zaprosiłeś ja do kina a zarcie kebaba to tylko przy okazji :P

Są ludzie którzy lubują