k---a ale dostałem paranoi po w sumie 36h bez snu + feta myslalem ze ktos jest u mnie w domu, bo pare rzeczy sie zgadzalo znaczy dalej tak troche mysle wiem ze mam paranoje, ale kurde slysze wszedzie dzwieki, a boje sie sprawdzic z jakiegos powodu sprawdzilem urzadzenia podlaczone do routera i jest tam tylko moj laptop #narkotykizawszespoko
@mrycy: ja ostatnio miałem takie jazdy i halucynacje jak wziąłem trzy piguły, czyli razem 600mg MDMA, odganiałem jakiegoś typa z mojego pokoju i latarką go biłem. Po wszystkim się okazało że w domu tylko rodzice byli ale na szczęście wszystko się odbyło nad ranem więc bez przypału xD
@mrycy: ja sie k---a poranaka boje bo n-------------m troche, ae raczej takie ze bedzie mi wstyd do konca zycia (nago po mieszkaniu, kapanie sie z otwartymi drzwiami itp). potem naszla mnie taka mysl, ze ktos jest w domu, wiec zaczalem udawac detektywa i mowic wszystko na glos co widzę xD
myslalem ze ktos jest u mnie w domu, bo pare rzeczy sie zgadzalo
znaczy dalej tak troche mysle
wiem ze mam paranoje, ale kurde slysze wszedzie dzwieki, a boje sie sprawdzic z jakiegos powodu
sprawdzilem urzadzenia podlaczone do routera i jest tam tylko moj laptop
#narkotykizawszespoko
jeszcze sie okazalo ze nie jestem sam, siostra caly czas byla w swoim pokoju, a ja jej nie widzialem bo bylem tak porobiony na poczatku