Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Czy naprawdę to tak strasznie dużo jeśli mam 25 lvl i nie mam chłopaka? Tak właściwie mam 25 urodziny za 2 miesiące. Właśnie wracam z rodzinnego obiadu gdzie nikt ale to nikt nie zapytał mojego starszego brata o jego związki ale oczywiście ja usłyszałam z 10 takich pytań. "Gdzie twój facet?", "Czas wychodzić za mąż", "Kto cię będzie utrzymywał". #!$%@?, że mam stałą pracę, umowę o pracę, kupiłam sobie samochód i to nie jakiś stary tylko z 2013 roku, mieszkanie mam po dziadku. Nieważne bo nie mam faceta więc nie znacze nic. Myślalam, że nie jestem stara. Przecież jeszcze całe życie przede mną ale od wielkanocy ciągle się załamuje bo naprawdę czuje się stara, brzydka i nic nie warta. Pewnie, że chciałabym kogoś mieć ale nie mam. To mam iść się powiesić? Czuje się i tak coraz gorzej. A co jeśli nigdy nikogo nie spotkam? To nic nie znacze bo nikt mnie nie wyrucha? Wiem, że i tak ten wpis nic nie zmieni ale nie mam nawet z kim o tym pogadać.
#zwiazki #rozowepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
  • 12
TrzeźwaLoszka: >"Gdzie twój facet?"
a gdzie ma być skoro go nie masz?

"Czas wychodzić za mąż"

o #!$%@?, nie wiedziałem, że trzeba brać ślub w konkretnym wieku. a co jak się nie weźmie? wyrzucają z kraju?

"Kto cię będzie utrzymywał"

tego to nawet nie skomentuję xD

nie przejmuj się mirabelko, takie pytania zadają tylko ameby umysłowe

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}

GIGACHAD: @AnonimoweMirkoWyznania:
Facet bez dziewczyny da się zrozumieć bo księżniczki są wymagające i rozkapryszone, ale że kobieta jeszcze w tym wieku nikogo nie ma to jest już bardzo nienormalne. Musi być coś z tobą mocno nie tak. Adoratorów na pewno ci nie brakuje bo desperaci zawsze się znajdą, nawet mocno nieatrakcyjna i do tego niepełnosprawna siostra mojego kumpla miała już z 8 facetów chociaż jest trochę młodsza od ciebie także