Aktywne Wpisy
6aesthetic9 +187
Losowo mi się przypomniało że jak miałem 12 lat to zwaliłem konia do jakiegoś artykułu na onecie o Kasi Cichopek xdd
3 w nocy i tak tego nikt nie czyta #!$%@? falubaz #!$%@? spać elo xd
3 w nocy i tak tego nikt nie czyta #!$%@? falubaz #!$%@? spać elo xd
wfyokyga +51
Synek a ty grałeś w colina? Czy tylko te ned for spid i maluch racer?
1) czy szukać wersji z podświetleniem? W internecie jest szeroko zachwalana. Czy wtedy wzrok nie męczy się podobnie jak przy czytaniu np z tabletu?
2) czy urządenie ma możliwość odsłuchiwania audiobooków i zapamiętywania ostatniej pozycji utworu?
z góry dziękuje za odpowiedzi
#kindle
Albo kupisz od razu z podświetleniem, albo etui lampka. Opcja pierwsza zdecydowanie jednak lepsza.
Z tego co pamiętam, to kindle nie ma ani głośnika ani wyjścia słuchawkowego... ale mogę się mylić (mam bardzo starą wersję)
1. Czytnik nie swieci swiatlem jak tablet/telefon w twoje oczy. Diody oswietlaja ekran i nie wzrok sie kompletnie nie meczy. To jest wlasnie jedna z zalet eczytnikow.
2. Niema, obecnie chyba juz zaden czytnik amazonu, nie ma mozliwosci podpiecia sluchawek i odtwarzania dzwieku. Napewno nic z podstawowych wersji kindle touch czy paperwhite.
https://www.olx.pl/oferta/kindle-touch-4gb-bez-reklam-idealny-CID99-IDvAhb9.html#485f5cab6c
to jakiś starszy model i ma złącze jack
Tak reklamy mozna wylaczyc.
@lalalandou:
@EczytanieBlog:
Mae culpa, wydawało mi się że ma jacka, ale widać usunęli.