#anonimowemirkowyznania Mirki, jestem z #rozowypasek 3 lata, w zeszły weekend wyleciała ze swoimi dwoma przyjaciółkami do Barcelony na babski tydzień. Ofc nie wiem co myśleć, niby porządna dziewczyna i w ogóle, ale sam na jej miejscu pewnie poszedłbym zabalować z miejscowymi, a laska ma przecież łatwiej, bo facetów na zawołanie i każdy chce ją zbolcować. #rozowepaski jak to jest na takich wyjazdach jak jadą dwie singielki i zajęta laska?
@AnonimoweMirkoWyznania Na pewno te dwie wolne namawiają do zabawy bez ograniczeń i z innymi się bawią. Jeśli dziewczyna jest w porządku to nie wykorzysta tej swobody. Sam znasz ją przecież najlepiej
@AnonimoweMirkoWyznania: Zależy od kobiety, Moja co roku jeździ z koleżankami fakt faktem zajetymi ale ufam jej i sama by sie źle czuła jakby poszła balować :D. Ty ją znasz najlepiej
@AnonimoweMirkoWyznania: zalezy co ma w głowie. Ale raczej bedzoe miała beke z podrywów. W ogole Hiszpanie dla mnie sa aseksualni, zeby nie określić ich gorzej. Natomiast Barcelona jest piękna, więc pewnie dxiewczyny beda zwiedzać i żreć. Ttlko singielki to mogą rpbic bez konsekwencji ( ͡°͜ʖ͡°)
Mirki, jestem z #rozowypasek 3 lata, w zeszły weekend wyleciała ze swoimi dwoma przyjaciółkami do Barcelony na babski tydzień. Ofc nie wiem co myśleć, niby porządna dziewczyna i w ogóle, ale sam na jej miejscu pewnie poszedłbym zabalować z miejscowymi, a laska ma przecież łatwiej, bo facetów na zawołanie i każdy chce ją zbolcować. #rozowepaski jak to jest na takich wyjazdach jak jadą dwie singielki i zajęta laska?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Zacznij już pisać na wykopie, że masz problem z dziewczyną bo po powrocie z Barcelony dziwnie się zachowuje
Komentarz usunięty przez autora
@kaveni: serio też pójdzie w tango? tak te właśnie się obawiam, że przecież nie będzie podpierać ściany jak koleżanki będą się bawić z nowymi kolegami
@johnmorra: to nie kwestia zaufania tylko wolałbym spisać związek na straty niż zostać rogaczem
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
ale sam na jej miejscu pewnie poszedłbym zabalować z miejscowymi
Czyli Tobie wolno, a jej nie?
@AnonimoweMirkoWyznania: Hehe. Balować pewnie spoko, gorzej jak pójdzie w tango zbyt głęboko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@littleblizz: ale to po wieczorze spędzonym na modlitwie w kościele, wiadomka xD
@woodka: no taa, ale co można robić wieczorami w obcym kraju/mieście jak nie pójść balować.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Polecam film "Vicky, Cristina, Barcelona". ( ͡~ ͜ʖ ͡°)