Aktywne Wpisy
MakaronowyStwor +87
Dziękuję Wam wykopki, że jesteście <3
Garstka która ma odrobinę oleju w głowie, pocieszała i pomagała mi w najgorszych momentach, dostarczała szczerego śmiechu i dobrego humoru, poznałem kilku - nawet IRL i było super.
A pozostałe 90% przynajmniej podbudowuje mi samoocene że jestem inteligentny na ich tle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #takaprawda
Garstka która ma odrobinę oleju w głowie, pocieszała i pomagała mi w najgorszych momentach, dostarczała szczerego śmiechu i dobrego humoru, poznałem kilku - nawet IRL i było super.
A pozostałe 90% przynajmniej podbudowuje mi samoocene że jestem inteligentny na ich tle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #takaprawda
przeczki +104
Ehh, chłop dzisiaj pojechał do Warszawy na rozmowę o pracę, zgubił się na dworcu i ostatecznie nie dotarł #przegryw
Krypto społeczeństwo jest jak żona alkoholika, który ją trzepie po pysku ile wlezie, ale ona go i tak kocha. Bitcoin spada z 8k na 5k żona - o jaki kochany bitcoin nie spada tak wacle mocno. Bitcoin leci z 5k na 7k żona - Ohh wiedziałam, że Bitcoin się zmieni już tak mocno nie spada a nawet rośnie. Bitcoin spada z 7k do 6k żona - ohh jaki on kochany ten bitcoin już tak bardzo ten spadek nie boli jak z 8k do 5k bije coraz lżej można się przyzwyczaić. BTC leci z 6k na 6,5k żona - ohh jaki on kochany daje zarobić... Co następne nie muszę mówić. Jesteście jak patologiczna żona, która daje się prać po pysku i cieszy ją to, że pomimo tego, że po mordzie dostaje cały czas to jest za hartowana i boli coraz mniej. Kiedyś Bitcoin mnie znowu będzie kochał jak za młodzieńczych lat wróci do swojej świetności.
Mam nadzieje, że do tego czasu was nie zabije albo udusi jak to często bywa w takich ślepych związkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Musze przyznać, że quality content jak na zielonke, szanuję
Jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorszy, to cholernie pewne, że nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepszy