Aktywne Wpisy
katienca +105
Od niedawna jestem inspektorem ds. Zwierząt w jednym ze stowarzyszeń. Tylko w przeciągu tygodnia mieliśmy 22 zgłoszenia. Wszystkie psy na lancuchu, wszystkie zaniedbane, chude, chore, w rozlatujacych się budach, bez wody, jedzenia i po prostu zwykłej opieki. Właściciele totalnie niereformowalni, słyszymy „TO INO JEST PIES”. Zawsze ta sama spiewka, ze nie mam pieniędzy, ze pies przecież stary, ze przeciez niczego mu nie brakuje, że w takim razie wezcie se go i się
4mmc-enjoyer +4
Powiedzcie mi jak to jest, że znam 2 dziewczyny, mają takie same wykształcenie,
jedna - 10 lat expa, ciągle w jednym januszexie, minimalna krajowa, codzienny dojazd do biura
druga - 2 lata expa, obecnie w trzeciej robocie, zarabia 10k, pracuje w pełni zdalnie, ma pod sobą dwie stażystki, które wykonują czarną robotę, ona je jedynie sprawdza i se pracuje tak max 3h dziennie.
Dlaczego niektórzy nie mają żadnych ambicji? Klepią minimalną, gdzie
jedna - 10 lat expa, ciągle w jednym januszexie, minimalna krajowa, codzienny dojazd do biura
druga - 2 lata expa, obecnie w trzeciej robocie, zarabia 10k, pracuje w pełni zdalnie, ma pod sobą dwie stażystki, które wykonują czarną robotę, ona je jedynie sprawdza i se pracuje tak max 3h dziennie.
Dlaczego niektórzy nie mają żadnych ambicji? Klepią minimalną, gdzie
#korwin #wolnosc #kapitalizm #polska #polityka
@adam-nowakowski: Dobrobyt bierze się z ciężkiej pracy m.in handlu.
@cqwtg1355: ROTFL xDDD
dotacje to pieniądze komus odebrane pod przymusem, więc wartość dodana dla beneficjenta stanowi jednocześnie większą wartość ujemną dla tego komu zabrano, a suma tej wartości nie jest dodatnia, głównie przez
@K_R_S: Ja #!$%@?ę (-‸ლ)
@K_R_S: CERN powstał z dotacji i nadal jest subwencjonowany; NASA powstała z dotacji i nadal jest subwencjonowana; GPS powstał dzięki dotacjom; mikroukłady powstały dzięki dotacjom; ekrany dotykowe powstały dzięki dotacjom; wiele szczepionek powstało dzięki dotacjom; Internet powstał dzięki subwencjom. Mam wymieniać dalej?
gdy zostawiasz ludziom pieniądze w kieszeni i nie robisz nic centralnie, pieniądze są wydawane w sposób lepiej adresujacy potrzeby, bardziej efektywny i moralny
@K_R_S: Typowa dyskusja z fanatycznym kucem-dogmatykiem. Z mojej strony EOT.
to masz z drugiej strony : obozy koncentracyjne, łagry, cyklon B, bomba atomowa powstały dzięki dotacjom.
czy milion przykładów z drugiej strony znosi Twoj milion?
odnies sie lepiej do merytorycznej części komentarza, a nie chowasz się za ironia
@idewons: O czym ty bredzisz? Jakie wydawnictwo, jakie tłumaczenia książek? No chyba, że Korwin robi to wszystko w ramach jakiegoś wolontariatu. Jak wynika z jego zeznania podatkowego za rok 2017 jedyne dochody jakie osiągnął w tymże roku pochodziły z pensji europosła, tak więc wszelkie dochody z innych działalność albo zataił przed fiskusem, albo.... nie było ani
Jak można tak bezczelnie kłamać? Płacą