#antykapitalizm #neuropa #bekazprawakow pamiętajcie! biedna ekonomia nie wytrzyma programów socjalnych i pomocy biedniejszym, w budżecie po prostu nie ma na to pieniędzy
@waldenstrom: Raczej #prokapitalizm dzięki przedsiębiorczości Trumpa będziemy mieli stałe bazy wojskowe w Polsce a Amerykanie godną zapłatę wygrywają obie strony.
@Drakii: spodziewałem się tutaj ciebie ale nie spodziewałem się że AŻ TAK bardzo będziesz lizał buta XD to jakie macie argumenty za kapitalizmem jest najlepszym argumentem przeciwko kapitalizmowi
@Drakii: merytoryczną dyskusję to mogę mieć z twoimi mądrzejszymi kolegami od akapu, wycieczki ad personam wobec ciebie są nie uniknione bo nie dajesz się przekonać nawet o podstawowych zasadach matematyki więc logicznym jest zakładać że przy bardziej skomplikowanych konceptach jest jeszcze gorzej => szkoda czasu, niemniej jeśli zawołasz kogoś mądrzejszego od siebie to chętnie podyskutuję merytorycznie a ty będziesz mógł sobie poczytać i plusować
@waldenstrom: Mi się wydaje że więcej czasu zabierają ci te bezsensowne ad personam niż by ci zajęły merytoryczne argumenty xD Ale wiesz ja jestem głupi więc mogę się mylić xDDD
@Drakii: absolutnie nie, taki szitposting mogę uprawiać robiąc 10 innych rzeczy jednoczesnie, natomiast merytoryczna dyskusja jest dużo bardziej angażująca i zajmująca głowę (oczywiscie jak ktos po prostu powtarza argumenty które przeczytał na śmiesznym obrazku z korwinem to tak nie jest ale umówmy się - to nie jest merytoryczna dyskusja xD)
@Drakii: zdajesz sobie sprawę, ze @waldenstrom: ma racje? Ja po pierwszej dyskusji wrzuciłem cie na czarna, bo jesteś jesteś tym typem internetowego dzbana, który nie potrafi zrozumieć najprostszych rzeczy i co chwile zmienia temat.
@Drakii: uwaga, coś ci wytłumaczę tylko uważaj żeby nie eksplodował ci mózg - oczywiście że byłby to rasizm, bo kolor skóry nie ma wpływu na poziom merytoryczny dyskusji, natomiast bycie osobą która nie potrafi zrozumieć nawet dlaczego nie dzieli się przez zero pomimo dyskusji na kilkanaście komentarzy (a to jest bardzo prosty koncept!) w dużym stopniu rzutuje na zdolność tej osoby do brania merytorycznego udziału w dyskusji - skoro ktoś nie
@Drakii: ej to w końcu wy akapki jesteście za tolerancją czy nie? bo generalnie #!$%@? teraz po typowo konserwatystycznemu hurrr dlaczego nie chcecie tolerować mojej homofobii?
jeszcze raz ci wytłumaczę ale to już ostatni raz - wymaganie inteligencji w dyskusji to nie jest dyksryminacja, dyskryminacja by była gdybym wymagał np. żebyś był biały abym z tobą dyskutował; dlaczego jedno jest dyskryminacją a inne nie? otóż inteligencja w bardzo wymierny sposób wpływa
@waldenstrom: Moim zdaniem twoje rozumowanie jest bardzo niebezpieczne i może dawać uzasadnienie dla rasizmu bo gdyby okazało się że jednak rasa ma wpływ na inteligencje to rasiści mogliby to wykorzystać dla swojej ideologii.
jeszcze raz ci wytłumaczę ale to już ostatni raz - wymaganie inteligencji w dyskusji to nie jest dyksryminacja, dyskryminacja by była gdybym wymagał np. żebyś był biały abym z tobą dyskutował; dlaczego jedno jest dyskryminacją a inne nie? otóż inteligencja w bardzo wymierny sposób wpływa