Wpis z mikrobloga

Buckethead zaprosił na scenę Oscara Lopeza i wręczył mu swoją gitarę. Jest to koleś, który na YT ma nick marlboro123456 i stworzył całe mnóstwo coverów kawałków Bucketheada. Jak widać na filmiku, Bucket nie dał mu łatwego zadania, bo miał zagrać jego flagowy utwór - Soothsayer. Mimo to wyszło mu to całkiem nieźle. Wisienką na torcie jest to, jak Bucket się wczuwa w grę youtubera xD
BigB is da best.
#buckethead #gitaraelektryczna #gitara
FrozenBrainsTellNoTales - Buckethead zaprosił na scenę Oscara Lopeza i wręczył mu swo...
  • 11
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@FrozenBrainsTellNoTales: jak to zobaczylem pierwszy raz to nie potrafiłem w to uwierzyć.
Sam fakt, że go rozpoznał w tłumie i pozwolił mu zagrać...
Słucham Bucketheada już bardzo długo i jak trafiam na takie wisienki jak to nagranie, to oglądam to w kółko i cieszę się jak małe dziecko. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@KillTheWookiee: no i był jeszcze polski MaroMaro, gość który oprócz grania coverów Bucketheada od małego jest znany z tego że na domofonie zagrał sygnał Wiadomości TVP xD
Wicia - @KillTheWookiee: no i był jeszcze polski MaroMaro, gość który oprócz grania c...
  • Odpowiedz
@FrozenBrainsTellNoTales: cudowne nagranie, 10 lat temu jak się jarałem bucketheadem i myślałem, że będę na gitarowym poziomie zbliżonym do niego to zawsze miałem nadzieję, że uda mi się z nim zagrać xD A gościa też kojarzę, bo chyba jako jeden z nielicznych ma covery na bardzo wysokim poziomie. Uszczęśliwiło mnie samo oglądanie jak on się cieszy :D
  • Odpowiedz
@baniol: No, Bucket zrobił wielką rzecz dla marlboro i ogólnie dla wszystkich fanów, bo pokazał, że traktuje nas poważnie, a nie jak mięso, za które zarabia się dolary. Znalazłem i obejrzałem ten filmik wczoraj, a dzisiaj kupiłem jego dyskografię - 272 albumy - i jestem przekonany, że to była dobra decyzja.
  • Odpowiedz