Aktywne Wpisy

jakie są wasze ulubione obiady, które można zrobić na 2-3 dni i dalej są spoczko? #gotujzwykopem #jedzonko

Mówi się, że nie ma ludzi brzydkich, są tylko biedni ale jest też Iga Świątek która ma miliony, ale jest szpetna jak noc listopadowa i absolutnie nic jej już nie pomoże.
Siare nam robi na arenie międzynarodowej, straszydło jak cholera i jeszcze podobnie jak Sinner karta splamiona dopingami. HA TFU.
Wiem, że w relacji z Abramowicz to ona jest tą stroną dominującą to musi przypominać chłopa, ale jest tak aseksualna, że żaden
Siare nam robi na arenie międzynarodowej, straszydło jak cholera i jeszcze podobnie jak Sinner karta splamiona dopingami. HA TFU.
Wiem, że w relacji z Abramowicz to ona jest tą stroną dominującą to musi przypominać chłopa, ale jest tak aseksualna, że żaden

Używany każdego dnia, dzisiaj leci do kosza i zastępuje go Windows.
Nie mam już do niego siły. Posypał się, nie mam ochoty go naprawiać, zamula strasznie. Już przesadą było to, że nie działa na tym w żaden sposób najprostsza drukarka Brother.
Zaczynałem od Red Hata kupę lat temu, potem Slackware (super distro ale było bardzo mało pakietów, trzeba było tworzyć samemu), Gentoo skrawane i kompilowane pod siebie (plus duża ilość pakietów). Slack i Gentoo były najlepsze. Potem zmęczony grzebaniem był Ubuntu ale nie mogłem się nigdy do niego przekonać, a teraz to co porobili z GNOME to dno ale oni wiedzą lepiej, ok niech im będzie :) Arch'a też bardzo miło wspominam, długo się kumplowaliśmy. To były lata Linuksa, teraz pora na lata życia...
#linux #windows #systemy #komputery