Wpis z mikrobloga

@neib1: To są ci, którzy z uśmiechem na ustach mówili o stracie dwóch dzieci i porównywali to do ich ślubu?
Fanatyzm religijny to powinna być choroba psychiczna ( _)
  • Odpowiedz
Jakoś dziwnie oni mówią. Ewidentnie próbują kogoś naśladywać, ale to kogo lub co naśladują, brzmi mega głupio, a już o treści to już nawet nie chcę nic mówić, bo to jest taki bełkot...
  • Odpowiedz
@neib1: Obejrzałem trochę filmów z tego kanału i choć są dziwni to w sumie zazdroszczę im tego jak świat jest prosty w ich oczach.

I to jak na siebie patrzą, w jaki sposób ze sobą rozmawiają jest tak po prostu fajne.
  • Odpowiedz
Wszedłem sobie jeszcze na instagrama i znalazłem to https://www.instagram.com/p/BnHJ82PAW1k/?taken-by=jednym.sercem -> Otóż Janek został uzdrowiony z jąkania. Mam nadzieję, że wszyscy rozumieją śmieszność tej sytuacji... Jezus w przerwie od karania biednych dzieci w Afryce malarią, zajął się biednym jąkaniem Janka. Cóż, to nic że ogólnie jąkanie jest w logopedii jedną z prostrzych kwestii do wyleczenia i udaje się to robić z dużym powodzeniem. Janek wymagał Jezusowego uzdrowienia, bo się jąkał. Nosz kur... Straszne.
  • Odpowiedz
@neib1: Wyrwałeś zdanie z kontekstu i kręcisz z tego bekę. Zobacz, że to Q&A, a ludzie są różni i mają różne pytania czy myśli w głowie na takie tematy. Tak jak ateiści mogą wierzyć w przesądy i zastanawiać się na ten temat albo cykać się, bo jest "niedziela wieczur". Koleś jasno odpowiada, że nie ma co bać o jakieś rytuały, kiedy wierzysz i oddajesz się Bogu. Konkretna odpowiedź. Co tu śmiesznego?
  • Odpowiedz