Aktywne Wpisy
byferdo +247
Tja88 +225
Jadę właśnie MPK odebrać samochód z serwisu. Autobus przesiadkowy oczywiście mi uciekł, bo pierwszy miał opóźnienie i na kolejny kwitłem na przystanku pół godziny. Przejechanie 10 km zajmie mi 1,5h. XD
Nie wierzcie ludziom, którzy twierdzą, że samochód w dużym mieście jest bez sensu. Następnym razem biorę Ubera niezależnie od ceny.
#samochody #mpk #ztm #zbiorkom #patologiazmiasta
Nie wierzcie ludziom, którzy twierdzą, że samochód w dużym mieście jest bez sensu. Następnym razem biorę Ubera niezależnie od ceny.
#samochody #mpk #ztm #zbiorkom #patologiazmiasta
Ra?'' jesli mowia: ''Po prostu Boga. Wierze w jednego Boga.''
Wtedy zwracam im uwage ze sa prawie takimi ateistami jak ja. Poniewaz ja nie wierze w 2870 Bogow, a oni nie wierza w 2869.
#ateizm #bekazkatoli #religia #takaprawda #heheszki #przemyslenia #gimbokatolicyzm
Czy nazwałbyś taki zarzut co do euklidesowej geometrii za poważny? Zarzut ten zakłada, że pojęcie trójkąta, tak jak określane jest ono w podręcznikach do geometrii euklidesowej, jest takie samo jak wszystkich z którymi się stykamy(jak np. znaki ostrzegawcze
@Daxxx: Przecież motyw poświęcenia się boga/półboga dla ludzi to norma w religiach. Poza tym Jezus nie oddał za nas życia, tylko 3 dni był nieprzytomny. Jego zmartwychwstanie "trochę" zabija całą wagę oddania życia za ludzi, bo
@Hound
No to może po kolei.
1. Oddał za nas życie. Ostatecznym dowodem na to jest przebicie jego boku przez Rzymskiego żołnierza już po śmierci Jezusa. I nie
@Hound: Tak tak, oczywiście masz rację. Tak serio, to pisałem już bardziej konstruktywną odpowiedź, ale zrozumiałem w połowie zdania, że nie ma to większego sensu w tym przypadku. Niestety nie wytrzymałem i odpisałem. Nie wiem czy jad, ale sarkazm oczywiście - prywatnie jestem sarkazmoholikiem - tu próbuję się powstrzymywać,