@domio111 A ktoś inny może napisać? Trzeba być upośledzonym żeby tak małemu dziecku dawać yerbe, ale to jej dziecko, nie moje. W sumie skoro matka sadza malutkie dziecko gdzieś gdzie się kopie piłkę i później kompletne nie zwraca na to uwagi to o czym tu mówić.
@anoysath: pamiętam zobaczyłem po raz pierwszy ten gif jakoś z rok temu w robocie przy obiedzie. Zacząłem się śmiać. Ludzie wokół pytali - z czegoś się śmiejesz anon? To im pokazuję. Jaki był zbiorowy trzask d--y, że hurrr durrr jak mogę się śmiać z czegoś takiego, przecież TO MAŁE DZIECKO? Roshumiesh? Ciemionczko ma! XDDDDD
@anoysath: ta nagrywająca to debilka - dosyć, że daje yerbe dziecku, to jeszcze go nie pilnuje jak grają w piłkę obok - nawet się nie wzdrygneła kretynka mimo, że piłka szybko nie leciała
No i co, że daje dziecku yerbe? To, że w naszej kulturze się utarło, że nie daje się dzieciom kawy to nie znaczy, że wszędzie tak jest. W wielu krajach by was wysmiano za takie stwierdzenie.
#heheszki #gif #yerbamate #byloaledobre #humorobrazkowy
W sumie skoro matka sadza malutkie dziecko gdzieś gdzie się kopie piłkę i później kompletne nie zwraca na to uwagi to o czym tu mówić.
Byli to ludzie w moim wieku¯\_(ツ)_/¯
@SpokojnyPan
No i co, że daje dziecku yerbe? To, że w naszej kulturze się utarło, że nie daje się dzieciom kawy to nie znaczy, że wszędzie tak jest. W wielu krajach by was wysmiano za takie stwierdzenie.