Aktywne Wpisy
Kenjiy +3
Cześć wszystkim!
Mam taka sytuacje w zyciu ze moja narzeczona oznajmila mi wczoraj ze jedzie na wieczór panienski do Hiszpanii. Maja tam byc 5 dni i przez te dni cos tam pozwiedzac i poimorezowac. Z mojej strony nie chce sie zgodzić na ten wyjazd bo to wiadomo, kilka dziewczyn w obcym kraju to niebezpiecznie a dodatkowo wyłoży kupe pieniedzy na ten wyjadz (ma wyjść kolo 4k - 5k ze wszystkim a obecnie
Mam taka sytuacje w zyciu ze moja narzeczona oznajmila mi wczoraj ze jedzie na wieczór panienski do Hiszpanii. Maja tam byc 5 dni i przez te dni cos tam pozwiedzac i poimorezowac. Z mojej strony nie chce sie zgodzić na ten wyjazd bo to wiadomo, kilka dziewczyn w obcym kraju to niebezpiecznie a dodatkowo wyłoży kupe pieniedzy na ten wyjadz (ma wyjść kolo 4k - 5k ze wszystkim a obecnie
WielkiNos +122
Lewacy określili 6 możliwych przyczyn obrzydzenia faceta po usłyszeniu, że jego partnerka lizała poprzedniemu partnerowi odbyt. Są to:
- niepewność własnego ciała
- niedojrzałość
- bycie dziwolągiem gdyż są to powszechne, stosowane przez wszystkich praktyki seksualne
- preferowanie seksu przy zgaszonym świetle pod kołdrą
- niepotrzebne pytanie partnerki o poprzednich partnerów
- głosowanie na konfederację.
#seks #rimming #konfederacja #lewackalogika #bekazlewactwa
- niepewność własnego ciała
- niedojrzałość
- bycie dziwolągiem gdyż są to powszechne, stosowane przez wszystkich praktyki seksualne
- preferowanie seksu przy zgaszonym świetle pod kołdrą
- niepotrzebne pytanie partnerki o poprzednich partnerów
- głosowanie na konfederację.
#seks #rimming #konfederacja #lewackalogika #bekazlewactwa
#nba2k
Raz - #!$%@? matchmaking. 2k to multiplayerowi idioci, nie podążają za trendami, nie umieją zrobic tego do końca dobrze
Dwa - zachęcają singlarzy do grania online zeby dostali w #!$%@? i kupili paczki, niestety
Sam ubolewam. Dla grania w karcianki sportowe nie kupowałbym 2k, na pewno nie do grania online. Zawsze tam najwięcej gówna sie wylewa. Jako gracz kariery i parka, który #!$%@? też gówna ma dużo,
Albo poszukaj moze mozna zrobic prostego lagswitcha ze typa #!$%@? xD Nie polecam, ale jak chcesz tylko po jednej grze wygrac to moze sie da. Albo umów się z kolegą, startujcie równocześnie, moze na siebie traficie. Chyba nawet na reddicie byś kogoś do próbowania tak znalazł.
Chociaż szybciej po
Na triple threat jak miałbys legend edition to jest szafir lebron + szafir giannis, jakiś pg z tokenów i
Ale fakt, na mismatchu kartowym to #!$%@? czasem można zrobić, LBJ nie zatrzymasz jak nie masz obrońcy.
No a emerald + dwa złota to faktycznie bieda xDDD To ja więcej dostałem z paczek jako nagroda za granie kariery xDD
Kompletnie z punktu widzenia
Graj #!$%@? na takiego, eloszka.
Będzie płacz ale nie zmienią raczej. Rzadko tak robią. Moooże #!$%@? akurat to będzie tą zmianą raz na tytuł co wszyscy się zdziwią, ale serio prędzej wyfarmisz tokeny i diamenty z tamtych nagród.