Wpis z mikrobloga

Elo mirki, przed wami poradnik jak kupić Fifę 19 na PC w najwyższej edycji za 223zł. Wszystko przez Origina, bez zabawy z kluczami, a w gratisie ponad 100 gier i przedpremierowy dostęp do nowych tytułów przez rok ( ͡° ͜ʖ ͡°)

1. Wchodzicie w ten oto link - https://www.safervpn.com/vpn-free-trial - zakładacie konto i pobieracie VPN.
2. Ustawiacie region na Rosję i wchodzicie tutaj - https://www.origin.com/rus/en-us/store/origin-access
3. Zjeżdżacie w dół, pomarańczowa ramka z napisem "Join Premier Today" - następnie potwierdzacie że chodzi wam o subskrypcję roczną za 3999 rubli i przechodzicie do zapłaty.
4. Ja wybrałem Paypala do którego podpiętą mam kartę, cała akcja zajęła może z 10 minut.

Takim oto sposobem abonament kosztujący 419zł zmalał do 223. Podsyłam screena z banku, żeby nie było że chce kogoś na minę wsadzić i się okaże że te ruble mają większą wartość ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało pisać.

#fifa
#fifa19
#fut
#origin
p.....k - Elo mirki, przed wami poradnik jak kupić Fifę 19 na PC w najwyższej edycji ...

źródło: comment_iqRbHkBciJIYwTaG3YTV2kNaYOmuwBdv.jpg

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Andczej: szansa zawsze jest, ale już niejedna gra na steamie była w podobny sposób kupowana, i bana nie wyrwałem. Z originem to pierwsza akcja, ale sposób znalazłem w internetach więc ktos juz to musiał zrobić.
  • Odpowiedz
@IceGoral: no i bardzo dobrze robisz kupując konsolkę do gry w fifę. PC to syf, to będzie już chyba 8 kolejna seria na poczciwym blaszaku, no ale wyjdzie taniej niż kupno konsolki teraz. Mimo to, w planach jest zakup xboxa/ps, ale to już chyba nową generację.
  • Odpowiedz
@IceGoral: Szczerze to rozumiem zakup konsolki, bo jak grałem u kumpli na PS4 i X'one to faktycznie inny poziom, zwłaszcza na PS4 ... Ale tego gadania o trainerach, nie wiem, spotykałem na PC tylko na drafcie i to tak że mnie wyrzucało ale nie miałem przegranej, trochę irytowało ale nic z tego powodu nie traciłem... A tak to co jest niegrywalnego w wersji PC?
  • Odpowiedz
@SteamGuard: Mało kart na rynku, a przez to brak możliwości ukończenia niektórych sbc; kwoty za ikony na rynku często sporo droższe niż na konsoli; w LW można spotkać oszustów.
  • Odpowiedz
@pawel-adamczak: Oj jak ja żałowałem, że nie mam Xboxa, takie cebule szły xd zostaje teraz tylko kupić Origin Access Premium na miesiąc, a później zwykłą fifę. Opcji za bardzo innych nie ma
  • Odpowiedz