Aktywne Wpisy
bartman28 +535
#tvpis ccoooooo? Ta scenka prezesa z telefonem to prawda jest???? Japoerdole myślałem że to fake, jakaś sztuczna inteligencja czy coś. Nie wierzę w nich... Jeszcze ten kot na oknie xD
To są #!$%@? kosmici
To są #!$%@? kosmici
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mircy, mam problem z żoną. Od początku naszego związku otwarcie deklarowałem, że jestem antynatalistą i nie chcę mieć dzieci. Teraz jestem z żoną cztery lata po ślubie, a ona zaczyna temat dzieci i tętno, że ona chce dziecka. Dla mnie sprawa jest jasna, moje zdanie się nie zmieniło, nie zamierzam wywracać swojego życia do góry nogami. Widziałem u znajomych, co się działo po narodzinach dziecka, widziałem wraki ludzi, którzy
Mircy, mam problem z żoną. Od początku naszego związku otwarcie deklarowałem, że jestem antynatalistą i nie chcę mieć dzieci. Teraz jestem z żoną cztery lata po ślubie, a ona zaczyna temat dzieci i tętno, że ona chce dziecka. Dla mnie sprawa jest jasna, moje zdanie się nie zmieniło, nie zamierzam wywracać swojego życia do góry nogami. Widziałem u znajomych, co się działo po narodzinach dziecka, widziałem wraki ludzi, którzy
Kiedy doszło do zamachu na WTC, ówczesny prezydent Stanów Zjednoczonych był na spotkaniu z przedszkolakami z Florydy. Dzieci przygotowały akademię na cześć wizyty najważniejszej osoby w kraju. W pewnym momencie do George’a Busha podszedł jego współpracownik, który poinformował go o tragedii dziejącej się w Nowym Jorku. Bush nie postanowił od razu wybrać się na miejsce zdarzenia, tylko do końca spędził czas z dziećmi z przedszkola.
@ladelli:
Dopisz XD i napisz większe L O L. Jeżeli napisałem nie prawde to powiedz co z tego co powiedziałem jest kłamstwem. Paszport Satam Muhammed Abdel Rahman al-Suqami znaleziono na ulicy. Oficjalnie wypadł z samolotu podczas uderzenia w WTC taki to mały zbieg hehe okoliczności
A binladena też "na niby" nie mogli