Wpis z mikrobloga

#programowanie #kurs Siemka! Będę na wyspie man z 5-8 miesięcy. Mam 31 lat, zastanawiam się nad inwestycja w siebie. Chciałbym się nauczyć tworzyc aplikacje mobilne, wydaje mi sie ze ten podgatunek programowania by mnie jaral, z matmy jestem mega słaby (zatrzymalem soe gdzies na poziomie liceum) ale ogarnąłem juz lekcje online w tym temacie i myślę że z uporem zacznę ogarniać ten temat. Przy okazji uczę się angielskiego, godzinę dziennie poświęcam w domu na nauke i w robocie staram się gadac z ludźmi mój poziom jest póki co taki sobie. Jeśli chodzi o programowanie jestem nowicjuszem, jaka jest najoptymalniejsza forma nauki dla początkującego co polecacie? dzięki za wszystkie rady.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zainteresuj się jakimiś kursami online gdzie masz dobrze przedstawione podstawy może i nawet troszkę więcej. Dla człowieka pracującego takie rozwiązanie chyba będzie najlepsze bo możesz sobie kurs robić wtedy kiedy masz czas i chęci
  • Odpowiedz
@xerror: jakieś podstawy na pewno, wiedza jak działa funkcja potęgowa albo logarytmiczna też się może przydać. Bardziej zaawansowane tematy dopiero przy specyficznych zastosowaniach, na co dzień nie są za bardzo potrzebne.
  • Odpowiedz