Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Morit: lepiej byłoby metalowy drążek ma podobnej wysokości zamontować ze 100m od trakcji

Trudno byłoby uwierzyć z wjechał w tą bramę z rozpędu.
Więc pewne siebie miał czas rozejrzeć a może nawet miał pomagiera...
  • Odpowiedz
@Oklasky: Problem z metalowymi drążkami jest taki, że trzeba by je zawiesić trochę niżej i w ten sposób kierowcy którzy jadą legalnie - mieszczą się w wyznaczonej wysokości - cierpieli by przez tych baranów, którzy nie uważają.

W zasadzie to powinno być normalne, że skoro ktoś jedzie samochodem ciężarowym (bo osobowe przecież nie haczą) i ma to prawo jazdy C, które ma większe wymagania niż zwykłe B, to ma też
  • Odpowiedz
@ediz4: > A co ma ten znak nakazu jazdy z prawej strony znaku do wypadku?

Jest znak nakazujący ciężarówkom jazdę z lewej strony znaku, omijając tym samym bramę. Kierowca go zignorował i pojechał prosto. Czy jest tu coś niejasnego?
  • Odpowiedz
@Bradley12 kuzynka mojej dziewczyny mieszka z mężem w Myśliborzu i byliśmy u nich 3 tygodnie temu,pokazywali mi tą bramę i mówili że świeżo odrestaurowana razem z murami obronnymi xD
  • Odpowiedz
A i jeszcze jedno,jest wiele niezbyt ciekawych miejscowości ale Myślibórz jest tak k------o brzydki że to się w pale nie mieści.Jak by się człowiek cofnął do lat 90.
  • Odpowiedz
U mnie jest podobna brama z tym że jest całkowity zakaz jeżdżenia przez bramę a droga puszczona jest obok bramy
  • Odpowiedz