Aktywne Wpisy

Konik11 +324
źródło: ezgif-4-7cfaa77f17
Pobierz
Wookash071 +14
Mam takiego jegomościa pod blokiem. Od dłuższego czasu dostaje jeść. Latem siedział na słonku, szukał mnie i czasem siostry po jedzenie. Podjeżdżałem pod blok o 2 w nocy to wybiegał znikąd za każdym razem. Jakby wiedział, że to ja.
Trochę mnie martwi ta pogoda. U mnie strasznie nie fajnie wieje i pada gęsty przelotny deszcz. To wpuściłem go do klatki schodowej, rozłożyłem mu koc który siostra my wyniosła. Wniosłem miske i dałem
Trochę mnie martwi ta pogoda. U mnie strasznie nie fajnie wieje i pada gęsty przelotny deszcz. To wpuściłem go do klatki schodowej, rozłożyłem mu koc który siostra my wyniosła. Wniosłem miske i dałem
źródło: 20240802_191208
Pobierz

źródło: comment_8sEfH1t5KHT6qRxBlhRb2S61o1uTDodY.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Nie uzalaja sie ==> nic nie dosjaja ALE przynajmniej "nie przeszkadzają Chadom"..
Jak gornik biadoli i pali opony pod sejmem, to dostaje 13-ki, 145-ki, a my mamy siedziec cicho, mroda w ubel i najlepiej zebysmy ZDECHLI, sami, na dnie drabiny splecznej. Na to nie ma naszej zgody. Skoro nie jestesmy gorsi niby od Chadow, to czemu nie mamy loszek? CO im za problem dac d--y jednemu
Dajecie dupę robiąc w rozmowach z różowych księżniczki, wykorzystują to i mają w dupie was, kończy się tym że taka locha 4/10 chce i wymaga przynajmniej 8/10.
Kiedyś za czasów naszych rodziców takie lochy nie dostawały żadnej atencji i szukały jej, aż się znajdował przegryw który ją dostrzegał i taka myślała że złapała pana boga za jaja. Więc nawet przegryw miał różową, przez wasze użalanie i robienie z nich bóstw robi się sytuacja że nie macie
tldr; uważam, ze nie należy "pracować nad sobą" bardziej niz ruchający normik,bo zawsze znajdzie
Niewiem czy jestem normikiem, gram gry, lubię się napić tak samo. Miałem okres że chlałem, ale wtedy zero lasek miałem.
Jaką to masz pasję? Nie szukałeś znajomych wśród tego środowiska? Nie szukaj różowej na siłe tam, po prostu szukaj znajomych, poznawaj nowych
Widzisz, ja jestem po studiach dawno, mam prace itp. a dziewczyne to w zyciu mialem jedna, bardzo krotko, no chba ze jeszcze przedszkole sie liczy, to dwie.
A ty mowisz, ze "na palcach obu rak", czyli w przedziale (5;10>. tez bym mogl sie ustatkowac, gdybym mial jakas przeszlosc seksualna, wiedzialbym, ze ta to jest