Wpis z mikrobloga

@3142042: @Pliseq: O co wam chodzi, podała konkretną odpowiedz na samym końcu. Takie normiki bez różowych czy z różowymi różnią się od was przegrywów tym że nie są takimi cipami użalającymi się nad sobą. Może nawet nie robią progresu jakiegoś wielkiego ale starają się jakoś zająć czas niż wylewać swoje żale na tagu #przegryw jak im ciężko, jaki świat niesprawiedliwy i jakimi jesteśmy miękkimi cipami. Nikt
  • Odpowiedz
@Dziwnyprogramista: sam jestes c--a
Nie uzalaja sie ==> nic nie dosjaja ALE przynajmniej "nie przeszkadzają Chadom"..
Jak gornik biadoli i pali opony pod sejmem, to dostaje 13-ki, 145-ki, a my mamy siedziec cicho, mroda w ubel i najlepiej zebysmy ZDECHLI, sami, na dnie drabiny splecznej. Na to nie ma naszej zgody. Skoro nie jestesmy gorsi niby od Chadow, to czemu nie mamy loszek? CO im za problem dac d--y jednemu
  • Odpowiedz
@3142042: Jesteś c--a właśnie. Myślisz że jak postękasz trochę i napiszesz że różowe kurvyy to ci dadzą od razu? Sejm ustali nowelizację gdzie na jednego przegrywa będzie przydzielany jeden różowy?

Dajecie dupę robiąc w rozmowach z różowych księżniczki, wykorzystują to i mają w dupie was, kończy się tym że taka locha 4/10 chce i wymaga przynajmniej 8/10.

Kiedyś za czasów naszych rodziców takie lochy nie dostawały żadnej atencji i szukały jej, aż się znajdował przegryw który ją dostrzegał i taka myślała że złapała pana boga za jaja. Więc nawet przegryw miał różową, przez wasze użalanie i robienie z nich bóstw robi się sytuacja że nie macie
  • Odpowiedz
@Dziwnyprogramista: czy ty nie potrafisz zrozumiec, ze mi niczego nie brakuje, a skoro tak, to czemu normik gra w gierki, nie robi nic intelektualnego, chleje z patusami browarki pod akademikiem, a mimo to rucha lub ma dziewczyne kochajaca? A ja jak mam pasje to jestem fereakiem, dziewdłem, bo to nie jest "pasja" polegająca na byciu FAJNYM.

tldr; uważam, ze nie należy "pracować nad sobą" bardziej niz ruchający normik,bo zawsze znajdzie
  • Odpowiedz
@3142042: Może ma szczęście albo nie jęczał za każdym razem że czegoś nie poruchał. Myślisz że ja miałem laski na pęczki? że waliły drzwiami i oknami? Moje podboje można policzyć na dwóch rękach i skończyły się gdy jestem z moją już. Gdy na siłę szukałem tej jedynej to nie wychodziło, tak samo gdy chciałem r----ć. Przestałem gonić tego różowego króliczka do jej nory i samo się przytrafiało, bo nie czułem presji, nie mówiąc ile razy dawały mi sygnały a ja byłem za głupi aby je zrozumieć.

Niewiem czy jestem normikiem, gram gry, lubię się napić tak samo. Miałem okres że chlałem, ale wtedy zero lasek miałem.

Jaką to masz pasję? Nie szukałeś znajomych wśród tego środowiska? Nie szukaj różowej na siłe tam, po prostu szukaj znajomych, poznawaj nowych
  • Odpowiedz
@Dziwnyprogramista: nie chce wyruchanej prze 10-ciu koledsi, ktora szuka "bezpieczniej przystani" po zejsciu z Kutasowej Karuzeli.
Widzisz, ja jestem po studiach dawno, mam prace itp. a dziewczyne to w zyciu mialem jedna, bardzo krotko, no chba ze jeszcze przedszkole sie liczy, to dwie.
A ty mowisz, ze "na palcach obu rak", czyli w przedziale (5;10>. tez bym mogl sie ustatkowac, gdybym mial jakas przeszlosc seksualna, wiedzialbym, ze ta to jest
  • Odpowiedz
@3142042: Poczekaj. Mówisz że szukasz teraz tylko różowej aby poruchać? I chcą tylko z tobą się zadawać bo wiedzą ile masz kasy? Boże to korzystaj z tego, niech myślą że ty chcesz związku, wymagaj bolcowania, a później kopnij w dupe. Jak będzie jęczeć to mów że były tylko dla kasy i same są winne tego....
  • Odpowiedz