@Rootkins No jak tak można xD Ps. Gratulacje za zostanie pomarańczka :D @Minishcap No przecież zapach podkradziony, to i opis też. Wszystko się zgadza :D
@dradziak: Pamiętam jak kiedyś odwiedzałem galerię w Siedlcach przy stadionie i natknąłem się na sklepik z podobnymi wypustami. Co tam za nazwy perfum były to głowa mała :D
@dradziak: powiem Ci, że mieszkając w uk wąchałem pare razy cygańskie shanele i były tak dobrze skopiowane, że nie odczułem zbyt dużej różnicy, to samo z Fahrenheitem i Miss Dior Cherry. Jakbym nie wiedział, że fejki to móglbym się nabrać nawet :D
@dradziak: co tego gówna się naoglądałem ostatnio na marywilskiej to w szoku jestem - chińczyki mają p-----ę niemal każdego popularnego zapachu z tymi śmiesznymi nazwami xD
#rozdajo Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla? Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡°ʖ̯͡°)
https://www.olx.pl/oferta/perfumy-meskie-chanel-bleu-de-ghamele-CID87-IDsyKtW.html#9984786dbe
#perfumy
Oczywiście, w Szanel jak sprzedawali, to płakali - takie są świetne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszystko się zgadza :D
Dlatego beka z podrób na perfuforum, jest jednym z moich ulubionych wątków tam haha :D
@dr_love
Lubisz ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)?
xD